Ja som mala prvého partnera ako 28ročná a mala som len dvoch sexuálnych partnerov. Jeden bol exmanžel, druhý taký, kde išlo len o sex a stretla som sa raz, lebo mi to chýbalo. Je tu niekto zo žien, ktorá začala neskoro a mala 1 či 2 sexuálnych partnerov? Lebo ja sa za to veľmi hanbím a to ma blokuje a som napätá až útočná k mužom.
kedy a koľko
to, ze si zacala neskoro ok. ale to, ze si mala len dvoch sexualnych partnerov a hanbis sa za to, to je uz na hlavu. aj keby si mala len jedneho, kludne mozes mat uzasny sexualny zivot.
utozna si asi kvoli tomu, ze to mas v povahe, vobec to nema nic spolocne so sexom. kup si vibrator. alebo vyhladaj psychologa/ sexualoga.
normalny clovek by toto vobec neriesil, tu nie je co riesit.
mozno by sme aj my mali pisat macke aka je skareda a hrozna. bude nas mat rada.
kazdy na fore vie, ze nie si normalna. ze ta bavi donenkonecna zakladat a mazat temy, opatovne sa zhadzovat ako nejaka handra. preco radsej nevyhladas psychiatra a nepovies mu, co mas na srdci.
boze, biela macka, ty si uz hadam aj strateny, zakomplexovany pripad.
uz niekedy ani neviem ci ma vyznam sa k tvojej teme aj vydrovat. furt z teba ide sama sebalutost a obvinovanie vsetkych okolo seba
a co si chcela? aby ti napisali, ze si skrata? potom by si bola spokojna??,
ty vole, sorry, ale ty si nejaka divna...necudo, ze si mala len 2 partnerov, ked sa takto spravas
To, že si napätá až útočná k mužom podľa môjho názoru nemá nič spoločné s počtom partnerov.
Chodíš medzi ľudí, aký si typ osobnosti?
Ja mam 23 a som na tom rovnako ako kolegyňa
Laurina22. Každý sme iný, tlačiť sa do niečoho nasilu nemá význam.
Akurát plachejšie baby to majú ľahšie a podľa mojich skúsenosti single ostávajú zriedka...:D, takze no worry.
a co nakup poukazky pre mamku na Vianoce?