Ja som mala prvého partnera ako 28ročná a mala som len dvoch sexuálnych partnerov. Jeden bol exmanžel, druhý taký, kde išlo len o sex a stretla som sa raz, lebo mi to chýbalo. Je tu niekto zo žien, ktorá začala neskoro a mala 1 či 2 sexuálnych partnerov? Lebo ja sa za to veľmi hanbím a to ma blokuje a som napätá až útočná k mužom.
kedy a koľko
mackine temy by mal admin oznacovat nejakym dobre viditelnym, specialnym symbolom. nech je kto sem prispieva vopred jasne, ze cokolvek co napise, nema zmysel a je to uplna strata casu:D
mačka si nevie vážiť samú seba.
biela mačka - Za to sa hambíš? Práveže buď rada, že si mala dvoch s. partnerov a nie viac ako ostatné *ehm*. Normálny chlap si viac váži ženu ktorá sa nerozdávala len tak všelikomu. Takže sa za to nehambi a bud na to hrdá, že nerozťahuješ nohy len tak hocikomu. Treba si vážiť samého seba.
no tak sa s tymi primitivmi nebav...
ozaj, na com vlastne chces zalozit svoj vztah s muzom? okrem sexu, teda.
mačka ty ešte DOKEDY budeš tuto otravovať všetkých tými svojim pomätenými názormi???
KEDY konečne pochopíš, že nikto a nič nemôže za to, že TY si neustále nezadaná??a že jediná kto si za to môže si TY SAMA???
no tak sa chod zoznamovat na nejake party.. ved teraz budu isto nejake vianocne tak tam mozes zahviezdit svojim sarmom, krasou, inteligenciou, vtipom, sex appealom,...;D
biela macka, tak sa tymto sposobom nezoznamuj.
ja som to nebol.....
som čistý ako ľalia...
Radím vám, zoznamujte sa inak ako cez net, lewbo to je des. Šibnutí chlapi...Ja mám uvedené, že bývam v BA a príde mi mail od chlapíka, ktorý býva napríklad v Žiline. Alebo mi tri či štyrikrát odpíše na inzerát a ten úplne ten istý text...to ja fakt už scvokatiem z týchto primitívov!!!!
Nepochopim preco niekomu prekaza mazanie a zakladanie podobnych tem. Ked vas to nezaujima, tak to necitajte...
Baba napicuje na chalanov a hned je z nej strateny pripad... fuuha, tak to neviem, co by ste odvodili z textov spominaneho Rytmusa