Ja som mala prvého partnera ako 28ročná a mala som len dvoch sexuálnych partnerov. Jeden bol exmanžel, druhý taký, kde išlo len o sex a stretla som sa raz, lebo mi to chýbalo. Je tu niekto zo žien, ktorá začala neskoro a mala 1 či 2 sexuálnych partnerov? Lebo ja sa za to veľmi hanbím a to ma blokuje a som napätá až útočná k mužom.
kedy a koľko
to ze tvoj byvali je dement, neni tvoja ani nasa vina a to vobec nemusi znamenat ze si skareda, ale kto ti to ma vytlct z hlavy, ved ty chces aby ta furt niekto lutoval
Ja som videla ovela vacsie skraty s fungujucimi vztahmi. Popremyslaj, macicka, cim to asi mohlo tak byt. Vies, ony sa niekedy aj usmievali a mali radost zo zivota. Pocula si o takych veciach?
no ona asi v zivote nepocula, ze ked je niekto caknuty na nervy, nepomoze mu ani ked bude vyzerat ako bohyna..
lebo si svihnuta..nie preto, ze nie si pekna..a ked sa takto spravas k muzom, tak co sa cudujes????
ďakujem :-)
ale teraz úprimne.. prečo ma žiadny nechce, keď som "krásna"? Há??????????????????????????????????
Vacsiu skratu som fakt nevidela este, mohla by si si v BA nechat aj bilboardy rozvesat so svojou fotkou a textom "Oplujte ma". A chodit kanalmi s papierovou taskou na hlave, aby niekto z tvojej skaredosti neodpadol.
si skareda hnusna obluda. tak?
nemas ziadne sebavedomie a mas psychicku poruchu.
tiez pravda?
Keď niekto napíše, že som škaredá, aspoň napíše pravdu. Stále dookola, keď stále nechápate. keby som bola krásna a príťažlivá, exmanžel by sa venoval mne a nie hrám na počítači a facebooku. Ale neviem, kedy to vy pochopíte.
boze ty obluda strasna a este s tvojim chovanim, nechapem ze sa k tebe aj nejaky muz aj priblizi
mozno to pomoze