Ja som mala prvého partnera ako 28ročná a mala som len dvoch sexuálnych partnerov. Jeden bol exmanžel, druhý taký, kde išlo len o sex a stretla som sa raz, lebo mi to chýbalo. Je tu niekto zo žien, ktorá začala neskoro a mala 1 či 2 sexuálnych partnerov? Lebo ja sa za to veľmi hanbím a to ma blokuje a som napätá až útočná k mužom.
kedy a koľko
nech si domyslí, nie?
A už som mala ponuku na "kamarátstvo", len neviem, či ma nechcel od začiatku alebo kvôli tomu, že som ho moc chcela. Škoda, že vo vzťahoch neexistuje 2. šanca. Väzni ju dostanú, keď niekoho zavraždia. Žena, ktorá na prvom rande je neistá a podobne, šancu od muža nedostane. Nie je to smutné?
Takže mám byť v napätí a on nebude vedieť prečo?!
no a, vies kolko je alkoholikov? aspon budes mat sirsi zaber
biela macka, chod ty na akupunkturu, vies ako ta to psychicky uvolni, ale treba ti par sedeni
budes aj lepsie spat a celkovo budes uvolnenejsia a bude ti fajn
no ak toto povies na stretnuti chlapovi, tak sa vobec netreba cudovat, ked ti zdrhne a viac nechce od teba nic ...maximalne ako 'kamaratku' (co je vlastne jemna verzia odmietnutia)
chyba, velka chyba toto vybalit na chlapa hned na zaciatku
jasné a bude si myslieť, že som alkoholička, keď na neho dýchnem
to je fakt geniálny nápad
to si radsej vypi
Možno preto nemám šťastie, lebo pri stretnutiach som v napätí. Ale keď mi na tom veľmi záleží? Aj pri hľadaní si práce som nebola uvoľnená. Čo keby som na začiatku, keď sa stretnem s novým mužom povedala, že som dlho sama a veľmi mi záleží na tom mať partnera a vlastne preto som napätá? Aby si nemyslel, že on je nejaký divný.
No tak sa prispôsobím väčšine, budem nezodpovedná a hlavne budem všetkých ignorovať a bude to ok.
Biela mačka
ako čítam tvoje príspevky som sa normálne zamiloval