Ja som mala prvého partnera ako 28ročná a mala som len dvoch sexuálnych partnerov. Jeden bol exmanžel, druhý taký, kde išlo len o sex a stretla som sa raz, lebo mi to chýbalo. Je tu niekto zo žien, ktorá začala neskoro a mala 1 či 2 sexuálnych partnerov? Lebo ja sa za to veľmi hanbím a to ma blokuje a som napätá až útočná k mužom.
kedy a koľko
mala som otrasný vzťah a vydržala som to 9 rokov, vlastne si myslím, že môžem byť na seba hrdá!!!!!!!!!! iná žena by si našla milenca, alebo by takého chlapa ovalila niečím po hlave
On začal odmietať sex ako prvý...tak sa mi nečuduj..aked som ho tak štvala, prečo sa vždy rozplakal,ked som ho chcela opustiť? On od začiatku bol divný, napríklad po pol roku mi povedal akože vtipne: "budeš týraná žena" To sa hovorí partnerke?
mozno sedel pri tom pocitaci kvoli tebe...ked sa tak hystericky spravas ako na tomto fore, tak sa ani necudujem...najprv sa snaz najst vinu v sebe, potom v inych
Ok, sú ženy, ktoré mali jedného, ale ten aspon stál za to..keby môj bol taký, že ma ľúbi a nevenuje sa celé hodiny počítaču najde behať na tri hodiny vtedy, keď tam prídem, tak v poriadku. Ale mala som jedného (ten druhý to bolo akože) a ešte aj ten jeden bol o ničom, aj povahovo. Napríklad ma kritizoval za to, že pomaly krájam cibuľu. Takže zhrniem to: Keby bol kvalitný partner jeden za celý život, to stačí. A ja hľadám aj porozumenie, že sa môžme porozprávať, stráviť spolu voľný čas, aj ten sex. A keď ex sedl celé hodiny pri pC? Tak potom ja som v poriadku, šibnutý je on...
Aj ten dedko smradľavý mal istotne dosť sexu, keď bol mladý a teraz sa chodí modliť a smrdí jak tchor. Joj, také mám nervy.
A čo sa týka tvojho problému, je to zo psychologického hľadiska úplne normálne, tak buď ok.
mačka sa viackrat vyjadrila ze krasne zeny to maju lahsie. podla toho ako casto to opakuje sa mi zda ze je to jej zivotna filozofia. jej by nevadilo, ak by ju chceli len preto ze je pekna. ale na druhej strane, neveri, ze je pekna. tak sa ocitá v patovej situácii.
myslim ze od vztahu ocakava akurat to ze bude o nu chlap stat a bude s nou chciet sex. lebo ine stranky vztahu som tu nevidela, ze by riesila. rovnica som pekná rovná sa som hodnotná a hodná vztahu. ale co ma ten vztah obsahovat, neuvadza. okrem toho sexu.
oprava -
Poviem to takto a nechcem teraz lichotit - pre vela muzov, si sympaticka, mozno hodne sympaticka po FYZICKEJ stranke."
biela macka -
teraz budem asi hajzel u teba tiez, ale ked clovek sudi, iba podla tvojej fotky, aspon tu, co si tu volakedy linkovala, tak si pekne zena a na svoj vek duplom pekna. A to si nerobim srandu, nechcem lichotit, myslim to vazne. Urcite existuje vela zien, ktore su krajsie, ale i vela, ktore su skaredsie. Nie si najkrajsia zena na svete, ale povedal by som, ze sa mozes smelo radit do kategorie fyzicky pekny zien.
ALE... Ma to jeden hacik. Dusevne si jedna zakomplexovana osoba, povedal by som az, bez urazky, dusevny mrzak. Riesis tu same hluposti, len sa potrebujes o sebe utvrdzovat v svojej pravde. Vobec nezalezi na tom, ze si pekna a mozno ti to exmanzel chrstol v hneve do oci, vediac ze ta rani a toho si sa chytila. Ozajstna, prava krasa - podla starovekych definicii sa je Kalokagatia. Spojenie fyzickej a dusevnej krasy.
Precitaj si o tom nieco a pouvazuj
sk.wikipedia.org
Tvoj exmanzel ta mohol milovat, mohla si sa mu pacit, ale ktovie, ako si ty reagovala. Mozno mas vo vsetkom pravdu a bol hajzel. Ale ty sama svojim postojom znechucujes a odradzas ludi. Co si o tebe nejaky muz pomysli potom ? Na vztah taku sibnutu ? To sa na teba kazdy vykasle a to ta len utvrdzuje, ze muzi su hajzli. Alebo si taki muzi povedia, sibnutia, ale pretiahnutelna. Tak to zas na teba skusaju a ty zas budes nadavat.
Ale bez zmeny spravania a zivotneho stylu, pristupu k zivotu, sa v tvojom zivote nic nezmeni. Jeden ucenec raz povedal, ze ak chces zmenit svet, najskor musis zmenit seba. U teba to plati duplom. Pokial z teba bude zatrpknuta zena, nahanajuca chlapov, zuriva, lebo sa jej nedari dosiahnut svoje, dovtedy budes mat smolu a cim viac pokracujes svojim sposobom, tym hlbsie do bahna padas a tym to bude tazsie.
Poviem to takto a nechcem teraz lichotit - pre vela muzov, si sympaticka, mozno hodne sympaticka po dusevnej stranke. Ale ak si v skutocnosti taka, ako sa tu prezentujes, tak kazdemu dojde, aka si a povie si - ta je sibnuta, od tej ruky prec, alebo zase - na sex dobra. Tak si vyber. Nezmenis sa, nic sa nezmeni. Sama mas svoj osud vo svojich rukach.
Som taka kludna povaha, ale pri tych reciach, aka si vraj spata, by si si zasluzila riadny preplesk, lebo mi to zne az ako ruhanie. To si spaty asi nevidela, alebo byvas v meste plnom iba supermodeliek. Ty si myslis, preco ta tolko chlapov chcelo pretiahnut, len na zaklade fotky a pisu az z dalsich miest ? Pretoze si skrareda ? Prdlajs... Ale tvoju dusevnu "krasu" zistia vacsinou az neskoro a ty potom na nich nadavas, ako sa zachovaju.
atm - velmi trefná poznamka:)súúhlas:)
* nech je KAZDEMU...