uz sa vám stalo ze ste si dohodli rande s niekym z koho ste na vetvy ale den predtým sa vám vytvoril totálny jebák na ksichte ze katastrofa ?.... co mám robit ? musim sa na nieco vyhovorit :( :(
trapas pred rande
radsej jebak na tvari ako v lebecnej dutine...
No. tak urcite toto chcel chlapec citat :D
ja sa nehnevam...je to tvoj nazor...len mi to pride smiesne aby chlapec nosil zo sebou korekcnu tycinku...este k tomu pudrik na uhriky...a je jasny :D
inak...ja keby som videl na zene jebak...tak by som to urcite nebral ako tragediu...a rozhodne by ma kvoli tomu jebaku neodradila...
:DD... dakujem :)
fuj angelina,ak by si sa hanbila za niekoho jebak na cele,quasimoda by si si zasluzila ako skolu zivota:D Ach ta mladez:D
Hm..ja by som dneska aj tak na ziadne rande nesla, u nas strasne prsi :D
pockajte s randenim po puberte :)
eh este stastie ze mna v puberte vyrazky skor obchadzali a mojho vyvoleneho detto
chvalabohu ten moj je vynimka :-) asi by som sa za chlapca s jebakom na cele aj dost hanbila, pochopitelne ak by sme obidvaja nemali 13nast,alebo tak, vtedy je to "ok" :-)
nieee,angelina,ja by som asi strapnila rande hysterickym smiechom keby ma moj vyvoleny napatlany na jasne cervenom jebaku korektor,ved oni muzi to ani nevedia pouzivat a ti co vedia budu randit s inymi muzmi,co ho vedia pouzivat:D cest vynimkam
bringham nehnevaj sa na mna, ale radsej sa pozriem na chlapa co ma "jebak" zakryty tou korekcnou tyicinkou ako na velku cervenu popripade bielu skvrnu na čele :-))