uz sa vám stalo ze ste si dohodli rande s niekym z koho ste na vetvy ale den predtým sa vám vytvoril totálny jebák na ksichte ze katastrofa ?.... co mám robit ? musim sa na nieco vyhovorit :( :(
trapas pred rande
mne sa zda mejkap divny aj na babach :)
lulu...ja som to tusim pisal angeline...ale mozem aj tebe...podla mna ten korektor nie je tiez nic moc
Ja som stara skola, mne sa to zda cudne. Ale korektor na desivej vyrazke by som zniesla.
som si vsimla ze dnesni chlapci pouzivaju mejkap. niektori. a nie len ti stvorpercentni.
bingham - ja som nepisala make up, ale zakryt vyrazku korektorom, podla mna sto krat lepsie to zakryt ako tak ist, korektor sa necápe na cely ksicht
dobre urobil...
Podla mna on sa vykaslal aj na ten jebak a nato rande isiel,ved nic nepise :-)
mne sa prvy "jebak" vyhodil presne v strede xichtu, na nose, a bol mega, cerveny, velky, vyzerala som ako klaun s cervenym nosom :) a von by ma nedostali :))
smoliar, toto je tvoja skuska odvahy, ci ho dostatocne milujes, ze sa premozes a napriek tomu na to rande pojdes :)
ja ked som mala 16,nemala som nikdy akne a raz sa mi vyhodil giganticky jebak na brade a tvrdila som,ze ma tam postipal komar.rada by som sa vratila do cias problemov tohto typu:D trapi ta jebak?....bud rad:DDD