uz sa vám stalo ze ste si dohodli rande s niekym z koho ste na vetvy ale den predtým sa vám vytvoril totálny jebák na ksichte ze katastrofa ?.... co mám robit ? musim sa na nieco vyhovorit :( :(
trapas pred rande
a co ty vies...mozno ona mala tych jebakov viac :DDD skoda,ze si rande zrusil,do buduceho roka sa moze vselico zmenit...
tak asi az take vytuzene nebolo,ked si sa toho vzdal :)
to si nemusel rušiť - napadlo ma totiž, že by Ti stačilo kúpiť v lekárni také tenké pásiky telovej farby, ktoré sa používajú na zakrytie rán po vybraní materského znamienka (hlavne na tvári). Ak máš tú vyrážku väčšiu, dal by si si dve vedľa seba - červené by si to nemal, nepoužil by si kryciu kozmetiku a kamarátka by ani nemusela vedieť, že tým nezakrývaš ranu, ale vyrážku.
medzitym si skoc na kozmetiku :-))
len aby sa potom nevyhodil dalsi, alebo nebodaj dva
koli jebaku zrusit vytuzene rande? mozno si si to teraz dobre pohnojil, mozno medzi casom stretne niekoho ineho odvaznejsieho...smola...
tak nakoniec som to rande zrusil, "na tyzden som musel odcestovat do zahranicia za prácou",... s nou sa stretnem az na buduci rok, kedze nateraz odchadza domov mimo BA
tak si daj na to nieco antibakterialne to hadam mas? cez noc to bude posobit a do rana bude o polovicu mensia
bingham pisal si to aj mne stranu dozadu :)))
aj moj muz ked sa mu urobi vyrazka si vypýta moj korektor a je cisto hetero zarucujem :)))
Nalep si tam hviezdu. Keby nieco......si princezna so zlatou hviezdou.