Aky je vas nazor na nu?
Chemoterapia
neviem,ake konkretne skusenosti maju ostatni,to,ci bude chemo uspesna zalezi aj od typu nadoru abo rak..nadory zaludku,pankreasu,ladviny su vseobecne zlozite liecitelne a nie je to chyba iba lekarov.leukemia,hodgkin,nadory prsnika alebo aj kolorektalne nadory su velmi caste a tym padom v skorych stadiach je aj velka sanca na uzdravenie.aj ja mam vela zlych skusenosti s lekarmi a ich bozskym syndromom,ale zas snad nebudeme verit tomu,ze sedenie na slnku pod stromom pomoze viac ako lekar!!!
...podla man LAURINA aj tak sa musi kamaratka rozhodnut sama/chemo zabera individulne na kazdeho inak ako kazda ina liecba-zalezi asi podla toho kto aky je silny a v akom stave ma zdravie/
...ja mam v rodine clena -ktory prave skoncil chemoterapiu a teraz okolo 7.12.ma po ozarovani...ale netrufnem jej radit-i ked toho viem dost-pretoze je to len na tom cloveku a nechcem aby sa jej nieco nevydarilo v liecbe a zhodil by to ten clovek na mna...
tazko sa clovek vzije do cloveka ktory sa musi rozhodnut-ci ano-ci nie-je to stale len na tych ludoch...
oni sami sa musia rozhodnut...ako budu postupovat...
jajka to z akeho zdroja cerpas informaciu, ze medzi biopsiou a metastazami je nejaka zavislost? tu asi budem suhlasit s ladidou - pozor na moderne samanstva...
A čo je hlavné, nech do nej nebabrú ,pretože časté odoberanie vzoriek,kt. budú vkuse posielať na biopsiu a histologiu spôsobia iba dalšie nekordinované delenie buniek, čiže metastázovanie...držím palce!
A čo je hlavné, nech do nej nebabrú ,pretože časté odoberanie vzoriek,kt. budú vkuse posielať na biopsiu a histologiu spôsobia iba dalšie nekordinované delenie buniek, čiže metastázovanie...držím palce!
rozputala sa tu diskusia,ktoru ja decentne opustam,lebo uz tu chyba iba RNG...metastazy z chema nikto urcite nedostal,mozno preto,ze chemo nezabrala..si vlastne spominam ako tu mojmu muzovi niekto napisal,ze si za rak moze sam-lebo si "prekyslil organizmus":)))co sa cudujem..
Atm píšem lebo sa pýtala. Ked ti je to vtipne tak si raz radšej skús tu chemo určite ti pomôže. Keby som ochorela na rakovinu išla by som všetkými cestami len nie chemoterapiou.