Aky je vas nazor na nu?
Chemoterapia
A ešte Laurina22 skús si niečo prečítať o lekárovi MUDr. Kamil Jurovič, my sme s babkou podstúpili tú liečbu a pomohla,a pokiaľ je stav tvojej kamošky ešte v začiatočnom štádiu má veľkú šancu na vyliečenie!!!
Ide o blokovanie štítnej žľazy , čím sa nádor "vyhladuje" ....
A ešte Laurina22 skús si niečo prečítať o lekárovi MUDr. Kamil Jurovič, my sme s babkou podstúpili tú liečbu a pomohla,a pokiaľ je stav tvojej kamošky ešte v začiatočnom štádiu má veľkú šancu na vyliečenie!!!
Ide o blokovanie štítnej žľazy , čím sa nádor "vyhladuje" ....
tu je nieco o tom...a da sa najst vela clankou na tuto temu...
no melonik, liecba rakoviny "lanovymi semenami tvarohom a pobytom na slnku pod stromami", znie aj s velkou rezervou ako pokus o vtip
...myslis 2lyzicky cerstvo namletych lanovych semien kazde rano a potom zajest nejakou bielkovinou-tvarohom?to som citala aj ja...ale treba velmi opatrne lebo ze ked sa nejak neurobi to co ma-poskodia sa ine organy vnutorne...
Chemoterapia ešte nikomu nepomohla...babka mala nádor na hrubom čreve 3cm od recta ...a jediné čo jej tá chemoterapia spravila boli metastázy na pľúcach a na krížoch, po dalšej chemo metastázy v krčnej chrbtici....sprav si o tom vlastnú mienku. My doteraz ľutujeme,že sme vtedy s tou posratou chemo vôbec začali,aj ked onkologovia sa budu chvastať s tým ako to pomáha a taký makový prd...a to nehovoriac o tom,koľko dobrého,zdravého to v organizme zničí...
Laurina Este je jedna nemecká dr. ktorá úspešne lieči rakovinu. Bola tuším aj nominovaná na nobela ale medicína zapracovala... Ak sa mi nemari. Viem len ze lieči lanovymi semenami tvarohom a pobytom na slnku pod stromami. Ber moje info s rezervou, bo to som dávno čítala.