Aky je vas nazor na nu?
Chemoterapia
moj muz ma hodgkinov lymfom.
Čítala som uz neviem kde ze 9 z 10 lekárov v usa by chemoterapiu nikdy nepodstupilo lebo neveria jej účinkom. Chemotetapia zabíja všetko. Rakovina sa zvykne vrátiť. V dnešnej dobe existujú aj setrnejsie a účinnejšie metódy liečenia rakoviny.
a co sa tyka toho znicenia,tak to je individualne,muz ju znasal prekvapivo dobre,teraz po roku by donho nikto nepovedal,ze bol chory,akurat mi tvrdi,ze je taky "spavy"z tych chemosiek este po roku,zacianm ho podozrievat,ze tym len maskuje svoju nekonecnu lenivost:)
nebyt chemoterapie uz som vdova.je to svinstvo,ale moj manzel presiel veeeela chemoskami,koncil vo february a chvalabohu je zatial ok.nehadzala by som flintu do zita na mieste tvojej kamosky,aj moj muz ma len 32.opytaj sa llek na jej nazor,je uzastna,mojmu manzelovi velmi pomohla.
Ty sa k tomu postav iba ako kamaratka. Nie ako odbornik. Ty len stoj pri nej, nech sa rozhodne akokolvek a nespochybnuj jej rozhodnutie. Ponukni jej pomoc, keby nieco potrebovala, ale ako priatelka. Ona sama sa musi rozhodnut a zariadit, ty ju mozes len sprevadzat.
Navyse, ak sa ona rozhodla, ze chce dozit dostojne bez liecby, ma na to plne pravo. nikto nie je povinny vyuzit vsetky moznosti a sance v liecbe, pretoze castokrat cloveku velmi znizia kvalitu zivota.