Chemoterapia

ladida

tpch,absolutne na rovinu-mas definitivne vzdelanie na to,aby si bola lekarka,v zasade suhlasim s tvojimi nazormi,ale vcelku nechapem tu skriepivost,nadradenost,neskutocne detinske chovanie..vysmievas sa prilis casto a zbytocne na to,aby si bola sama v pohode.mne osobne by komentare typu "fuuuj" nestali za pohyb prstami.

RNG

Onkologovia v USA na sebe a clenoch svojej rodiny na 75% podla prieskumu odmietaju chemoterapiu. A oni by naozaj mali vediet pre co, hoci ju kazdemu podla moznosti predpisu.

Moja jednoducha logika hovori, ze rakoviny sa vytvoria v inac pomerne zdravom tele, ked je v nom nejake zamorenie alebo mikrobialna cinnost, s ktorou si telo nevie poradit.

Nuz aj ked chemo/radiacia/operacia znici nador, zaroven poskodi a oslabi telo, naviac ho este viac zamori chemikaliami, takze pravdepodobnost vytvorenia novej rakoviny je o to vyssia, ako bola predtym. A to sa samozrejme ukaze za pol roka az rok obvykle...

Naviac a to je najdolezitejsie, ludia co podstupili chemoterapiu a ludia co ju nepodstupili maju zhruba rovnaku statisticku sancu zivota, dokonca podla viacerych studii ti, co nezobrali chemo sa doziju trochu dlhsie v priemere, ale to sa prisne taji pred verejnostou.
A to zrejme onkologovia v USA dobre vedia, preto na sebe nechcu chemo.

Viac o inych metodach , ako pristupovat k rakovinam inac najdes napr na www.cancertutor.org
kde su uvedene rozne ine alternativne metody, casto ucinnejsie, ako chemo, ale to sa nesmie podla zakona v USA ani vyslovit , lebo kto tvrdi, ze vie liecit rakovinu inac, nez chemo, radiacia alebo operacne moze byt sudeny, na to je dolozka do zakona, ze take tvrdenie je trestne.To si vymohla FDA na legislative, aby podporila lekarsky a farmaceuticky monopol.
Tak sa v USA lieci alternativou len potajomky, potichu alebo ludia odchadzaju na liecenie do zahranicia, najma Mexika.

Laurina22

Ja viem...nieco mi je....z nicoho sa netesim len depkujem dookola...len tak nejak prezivam....

No tu v BA uz ja nepachnem do obchodu

Darceky nosi kurier:-)