POznate nejakych?
Mam problem ale hanbim sa ist osobne za psychosom, rada by som to riesila aspon touto cestou.
Dakujem
Psycholog online zadarmo
Dobry den, ja by som vas strasne chcel poprosit o pomoc pretoze si uz neviem rady. Mame s priatelkou vztah, a problem je v tom ze jej rodina ju vzdy niekam necakane vezme, ja som na nu dost naviazany a vzdy ked to spravia cititim strasnu uzkost a bolest, chce sa mi plakat a podobne. A ak s nou prave niesom tak vzdy mam panicky strach kedy to urobia zase. Uz vazne neviem co s tym. Za odpoved vopred dakujem.
medy, ked pride z prace, tak sa prezlec a povedz, ze sa potrebujes odreagovat a chod na rychlu prechadzku, alebo si zaplavat, alebo na bicykel a podobne. Nedaj mu priestor k vydieraniu, proste sa zdvihni a chod.
potrebujem poradiť mám problém s manželom sme spolu 6 rokov ,ale v poslednom čase to nejak neni ono no vlastne pokiaľ neni nejaký problém.Máme dve deti 4r a babatko no ,keď sú deti zdravé všetko je v poriadku no,keď potrebujem pomoc ísť s nimi lek.povie,že musí ísť do roboty príde napapá sa a potom je dôležitejší tenis,alebo futbal a povie ,že sa musí odreagovať ,či by bolo lepšie keby chodil po šenkoch a vyčíta mi ,že on zato nemôže ,že mňa nebaví žiadny šport. Mám pocit ,že ma v skutočnosti už nemiluje iba to berie ako samozrejmosť.
Nada, nepomoze nic ine, len totalne odstrihnutie. Zmenit cislo, vymazat kontakty, bloknut FB, odmietat e-maily. Inak budes do konca zivota s niekym len preto, ze "chces mat od neho pokoj". To je velmi zly dovod na "vztah", to uzna aj debil.
ahoj, chcela by som poradiť, čo mám robiť, keď mám necelý rok priateľa, s ktorým nechcem byť minimálne 6 mesiacov, no on si to nedá nijako vysvetliť... nepomáhajú dobré slová, zlé, ignorovanie, nič.... stále niečo sľubuje a ja sa k nemu vrátim len preto, aby som už mala od neho pokoj na ten určitý čas... viem, asi som hlúpa, ale tá situácia sa musí zažiť
Macaa:
ty nepoznas nejakeho psychologa s ktorym by sa dalo pisat?
Macca, tuto radu uz dostala. Problem je v cakacej dobe-segra nedostala odpoved od augusta. A co mame? December...
Alebo skus nasu poradnu :)
nikola
napisala som ti maila
DSL tvoj psychos by mi neodpovedal ze co mam robit? :(
Rebekitta jezisi :DD
no a hlavne s kazdou kravinou tam chodte. potom ze ludia nic nedokazu sami vyriesit !