Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Psycholog online zadarmo

Súvisiaci obsah

mimt

velmi som zalubená do jedneho chalana bola to moja prvá láska a stále k nemu niečo cítim a viem ze aj on ku mne ale nehcem sa ku nemu vrátit ublizil mi velmi ale neviem ako na neho zabudnut bývame v tej iste dedine a je to zle ked sa vidime len sa trápim.

koniec sveta

A na co tie peniaze minas? Pretoze nie si zavisly od kradnutia, ale zavisly na tej cinnosti, na ktoru tie peniaze pouzivas.

trubka2

Mám problém a neviem čo sním .. mám 15 rokov a som závislí od kradnutia penazí ... rodičia mi na to už ratz prišli a hrozilo že ma vyhodia z domu ... aj teraz mma dlžoby a neviem sa s nich dostať ... nemama ako zohnať peniaze .. chcem s tým prestať a neviem ako

Roman1564

potrboval by som pomôcť , neviem vypravať v spoločnosti ,neviem čo mam hovoriť a neviem čo sa mam pitať

mama1114

dobrý deň, potrebovala by som poradiť ako sa správať k môjmu synovi alebo ako reagovať na jeho správanie. Nechce doma s nami komunikovať, nemôžeme sa ho dotknúť a často sa pri nejakej činnosti zasekne v pohybe a dokáže takto stáť aj niekoľko minút. Po napomenutí je nervózny a akoby to potom robil schválne. nepije, nefajčí, neberie drogy

Terkam

Moc bych si přála brášku nebo sestřičku. Věřím, že i máma by chtěla. Mohla by mít máma miminko ikdyž nemá peníze?

kukucko

peter2569 : si chlap, nieco musis vydrzat, mozes skusit sa viacej zblizit s jej rodicmi a snad by ste niekedy chodili aj vsetci spolu
a este nieco - musis jej ale i sebe viacej verit

kukucko

cicka2232 : ja len tolko, nedaj sa vydierat a snaz sa osamostatnit, potom budes mamu navstevovat podla moznosti a realnej potreby a mozno by potrebovala psychologa alebo dokonca uz psychiatra, lebo ta kombinacia jej nalad, vystupovania voci Tebe a alkoholu nevesti nic dobreho do buducna

cicka2232

dobry den,potrebujem pomoc,neviem si rady s mojou mamou,je to skvely clovek,dobry rodic,lenze uz dlhe roky kazdy vecer pije,a ma potom tie stavy agresivity ked z nej vychadza alkohol,k tomu je chora,je stale podrazdena,ja budem mat 26,mam priatela polroka..ale je inej pleti,nevie sa stym zmierit.kazdy den mi vravi kedy mam chodit domov,ze mam byt o polnoci doma,stale mi vycita,ze ked sa mi nepaci mozem si zbalit veci a vypadnut z domu...nasla som si konecne robotu,tak mi vycita,ze niesom ani doma,stale som vonku,nic doma nerobim.snazim sa s nou nehadat,no neda sa to,stale mi opakuje,ze pokial byvam pod jej strechou,budem sa chovat ako ona chce a ked sa mi nepaci mozem odist.chapem,ze mama je len jedna,ale predsa tak ma nemoze obmedzovat.vcera tiez nastal jeden problem,mala som prist domov do polnoci,aby som rano vstala do roboty...,prisla som o polhodinku neskor no ked som prisla domov,zacala mi nadavat,ze som krava bohova a vela dalsich.dnes mi ani nedviha telefon..nerozprava somnou,je urazena..pri tom ja som neurobila nic zle.neviem si uz rady,prosim pomozte.