POznate nejakych?
Mam problem ale hanbim sa ist osobne za psychosom, rada by som to riesila aspon touto cestou.
Dakujem
Psycholog online zadarmo
velmi som zalubená do jedneho chalana bola to moja prvá láska a stále k nemu niečo cítim a viem ze aj on ku mne ale nehcem sa ku nemu vrátit ublizil mi velmi ale neviem ako na neho zabudnut bývame v tej iste dedine a je to zle ked sa vidime len sa trápim.
A na co tie peniaze minas? Pretoze nie si zavisly od kradnutia, ale zavisly na tej cinnosti, na ktoru tie peniaze pouzivas.
Mám problém a neviem čo sním .. mám 15 rokov a som závislí od kradnutia penazí ... rodičia mi na to už ratz prišli a hrozilo že ma vyhodia z domu ... aj teraz mma dlžoby a neviem sa s nich dostať ... nemama ako zohnať peniaze .. chcem s tým prestať a neviem ako
Keby len vypravat, ale ty nevies ani pisat...
dobrý deň, potrebovala by som poradiť ako sa správať k môjmu synovi alebo ako reagovať na jeho správanie. Nechce doma s nami komunikovať, nemôžeme sa ho dotknúť a často sa pri nejakej činnosti zasekne v pohybe a dokáže takto stáť aj niekoľko minút. Po napomenutí je nervózny a akoby to potom robil schválne. nepije, nefajčí, neberie drogy
Moc bych si přála brášku nebo sestřičku. Věřím, že i máma by chtěla. Mohla by mít máma miminko ikdyž nemá peníze?
peter2569 : si chlap, nieco musis vydrzat, mozes skusit sa viacej zblizit s jej rodicmi a snad by ste niekedy chodili aj vsetci spolu
a este nieco - musis jej ale i sebe viacej verit
cicka2232 : ja len tolko, nedaj sa vydierat a snaz sa osamostatnit, potom budes mamu navstevovat podla moznosti a realnej potreby a mozno by potrebovala psychologa alebo dokonca uz psychiatra, lebo ta kombinacia jej nalad, vystupovania voci Tebe a alkoholu nevesti nic dobreho do buducna
dobry den,potrebujem pomoc,neviem si rady s mojou mamou,je to skvely clovek,dobry rodic,lenze uz dlhe roky kazdy vecer pije,a ma potom tie stavy agresivity ked z nej vychadza alkohol,k tomu je chora,je stale podrazdena,ja budem mat 26,mam priatela polroka..ale je inej pleti,nevie sa stym zmierit.kazdy den mi vravi kedy mam chodit domov,ze mam byt o polnoci doma,stale mi vycita,ze ked sa mi nepaci mozem si zbalit veci a vypadnut z domu...nasla som si konecne robotu,tak mi vycita,ze niesom ani doma,stale som vonku,nic doma nerobim.snazim sa s nou nehadat,no neda sa to,stale mi opakuje,ze pokial byvam pod jej strechou,budem sa chovat ako ona chce a ked sa mi nepaci mozem odist.chapem,ze mama je len jedna,ale predsa tak ma nemoze obmedzovat.vcera tiez nastal jeden problem,mala som prist domov do polnoci,aby som rano vstala do roboty...,prisla som o polhodinku neskor no ked som prisla domov,zacala mi nadavat,ze som krava bohova a vela dalsich.dnes mi ani nedviha telefon..nerozprava somnou,je urazena..pri tom ja som neurobila nic zle.neviem si uz rady,prosim pomozte.