POznate nejakych?
Mam problem ale hanbim sa ist osobne za psychosom, rada by som to riesila aspon touto cestou.
Dakujem
Psycholog online zadarmo
trpezliva,
prečítaj si knihu od Kevin Leman Do piatku bude váš manžel iný.
Pomôže ti pochopiť muža a čo je preňho dôležité. Autor píše veľmi priamo a prakticky.
Možno dávaš svojmu manželovi veľa, ale nie to čo potrebuje on. A možno sa preto začína vzďaľovať.
Nečakaj, aby nebolo neskoro...
trpezliva, vsak si urob svoj program. Nevidim problem.
Tak co si tu budete pisat potom? Na co sluzi podla vas tento forum, nie na to aby potom ludia napisali svoje nazory? Tak piste svoje nazory ze vy co by ste robili v mojej situacii a hotovo, a nevyucujte kde mame hladat psychologa.
tu vam ziaden psycholog zadarmo neodpise, co ste to nepochopili?! Prečo by mal nejaky psycholog odpisovať na forach zadarmo, keď môže za to brať spokojne peniaze. Zadamo vam poradia akurat tak v poradniach popularnych casopisov. Cakate pol roka a dockate sa par viet. Ak vam to staci, tak spokojne piste. Ak nie, hladajte niekoho kvalitneho, trebarz aj v online poradniach. Necakajte ale, ze nieco bude zadarmo
na toto by si skor mala zalozit solo temu, sem ti skoro nikto neodpise k tvojmu problemu.
Dobrý deň, potrebujem pomoc, lebo už to ďalej nevládzem sama odniesť. Manžel a ja sme spolu 2 a pol roka, máme 19 mesačnú dcérku. No približne tých posledných 10 mesiacov sa správa už tak ako keby mu na mne už nezáležalo. Keď príde domov, pozdraví sa, ale najprv dcérke a potom mne, niekedy keď nezabudne, dá aj pusu, ale to je všetko. Nerozpráva sa, ani sa neopýta ako sa máme. Ja som sa ho zvikla opýtať čo nového, ale teraz už prestala, keďže sa mi zdá že už len mňa zaujíma jeho stav a opačne nie. Pýtať sa ho málokedy môžem, lebo nedostávam jednoduchú kludnú odpoveď, ale výbuchy od neho. Domluvíme si, že cez víkend ideme niekde, súhlasí, a v piatok sa dozviem že on ide s jeho rodičmi oberať. Zdá sa mi že \\\'ako jeho rodičia pískajú tak on skáče\\\', a pritom zabudne čo manželke slúbil. Samozrejme už som sa snažila s ním porozprávať o tom viackrát, ale nepomáha.
marmeláda, poznas nejakeho online psychologa, tak daj kontakt na online psychologa ;)
ludia preboha to kde ste nabrali ze niekto si bude s vami zadarmo vypisovat. ved psycholog je normalne zamestnanie, preco by to mal robit zadara? vy alebo vasi rodicia robite bez naroku na mzdu? toto fakt nechapem takuto neskonalu ludsku bezocivost.
online psychosov je dost, ale samozrejme ze za to treba platit. sa uz spamatajte a ked potrebujete diskretnu pomoc, normalne si najdite na internete on-line psychologicku poradnu. je ich tam dost.
je tu nejaky psycholog, ktory ma cas vymenit si zopar emailov?
samozrejme ze to nechcem zadarmo.
zavislych od kradnutia penazi je na slovensku viac, nic si z toho nerob. najtazsie pripady sedia dokonca v parlamente