Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Psycholog online zadarmo

Súvisiaci obsah

19911005

Poprosil bisom o radu mám pratelku z dvoma krásnymi celkami chodíme spolu od leta a terás som sa dozvedel že asi budem otcom som Rat ale partnerka sa boji bo jej exmanžel je totálni idijod sme spolu krátko všetko sme nejak sa poponáhľali a najmenšia cerka má silnú cukrovku a sa boji či to zvládnem a potrebujem pomoc ako ju upokojiť a visvetlit jej že všetko dobre dopadne

Dunco

Silne pochybujem že ten magor z toho videa sa páči nejakej žene. Ten tak može radiť o balení žien eskimakovi.

Fizol

Zdravím prosím Vás o radu ohladom vzťahov ... vždy keď dám najavo čo cítim tak mi baby ujdú neviem či je to zlé či nesprávne ale pritom sa chová tak ako keby mala záujem ... keby sa to stalo jeden krát tak nič nepoviem ale stalo sa mi to veľa krát ...

Bena19

Dobrý deň, chcela by sim sa poradiť.. Mám 16 rokov a mám biopolárnu poruchu. Prejavila sa mi pred pol rokom. No potrebovala by som nejakého psychológa, pretože, rodičia ma nechcú vziať. Majú averziu voči psychológom, ja by som len potrebovala vedieť, či ňou naozaj trpím alebo si to len myslím. Poradil by mi niekto nejakého online psychológa zadarmo alebo niečo.
Vopred ďakujem.

nervacka-04916

ahoj som mlade dievca co potrebuje nejake rady . Mam smutok v srdci a neviem co mam robit , : Pisal mi byvali kamarad (teras uz), ze ma ma rád a ze ma lubi ze sa mu pacim ale ja som ho tak troska vismievala ze " ked napisal on a ti ma lubis som odpisala a mala bi som ? " no ze sa mu pacim no mne to velmi lichotilo lebo pred tim asi 2 roki som bola donho as po usi no a ja som si s nim pisala mali sme us naplanovane aj stretnutie ale nevidarilo sa nam to ani jeden z nas tam neprisiel no tak sme si pisali aas do rana cele dni a kcel somnov chodit a ja som sa zas zalubila aj ked do (prazných slov ) , no lenze na druhi den som videla ze chodis s jednou dievkov ktoru dobre poznam , zlomilo mi to srdce , a neviem ci mu mam napisat sm stale do neho :( mam mu napisat ze ho mam stale rada ? ( prepacte za pravopis ) ..... dakujem za odpoved :)

Anonymka1111

Dobry den, vcera sa moj priatel rozisiel z dovodov ze som nanho zla neviem byt normalna. Nas vztah bol zvlastny pozname sa tri roky ale za tu dobu mi velakrat povedal ze je koniec a vzdy sa vratil. Je to moj prvy chlapec a strasne ho lubim. Ked sa so mnou vcera rozchadzal strasne plakal a povedal mi ze na mna tak skoro nezabudne a ze ma lubi. Neviem co mam robit je mi to strasne luto co sa stalo pretoze sme mali plany dovolenky a strasne vela veci naplanovanych chcela by som radu co mam robit ci mam cakat ze sa ozve alebo co :(

gramkatn

dobry den, prispevky su tu uz starsieho data, ale ak hladate psychologa, ktory pracuje on-line, nech sa paci, som Vam k dispozicii. Vsetky potrebne informacie najdete na mojej stranke - www.atelier-dusevneho-zdravia.sk. Prajem pekny den.

papousek

Sa mi nezda bezplatne to asi nebide myslim za hodinu minimum 10eur.a naco chces ist.fuj v zivote by som nesla su to vyebane prefikane bytosti len ta zatriedia podla prefikanych otazok.a filozofickymi dristami ti mozno ale to len mozno pomozu.za teba nic nevyriesia.doporucujem pomoz si sam aj pan boh ti pomoze.urcite by som v zivote nesla aj ked oni by boli rady aby so vsetkymi malichernostami ludia za nimi zasli aby sa im nazbierali na vyplatu lol.