ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
Ahoj MAoam,ja jem pekne,ale kila nejdu dole,som stale rovnaka,a citim sa fakt dobre.ked som mala menej kil,tak som byvala unavena,hlava sa mi casto tocila,a bolela ma.teraz mam taky tyzden pred menzesom,tak ked mi skonci,tak sa odvazim.Je pravda,ze necvicim,len doma trochu,ale keby som nabehla do posilky,tak by isli aj kila dole.Baby peknu nedelu.Poobede idem zase na dlhsiu prechadzku.
Ahojte baby,
Sloniatko: srdecne gratulujem k ubytku prvych 2kg za dva tyzdne, je to perfektne!
Vidis, ze to ide. Vynikajuce, do Vianoc mozes mat kludne uz 63-64 :-) a to uz budes inak vyzerat, 6-7 kg uz velmi citit aj vidiet.
A ked prekrocis potom 60ku, tak to uz bude potom fakt len o vydrzi a doslednosti. Ak vytrvas, do buduceho leta mozes byt kocka :-)).
Helus: ahoj moja, krasne jes, tura bola iste super :-)), ty si pre mna zivy priklad, ze sa da uplne prekopat ziv. styl od zakladov :-).
Carey: ako bolo vcera s priatelom? :D
Ahojte babulky,ja teraz vegetim,pijem kavu+ caj.
Sloniatko svokra ma 80 rokov.od stvrtka ma hnacky,takze rano som komplet prezliekala postel,aj ju,plavcala vo vlastnych vykaloch.Ja si spravim na ranajky,ovsennu masu+cucoriedky,obed bude brokolicova polievka+ moja dusena kysla kapusta+ zemiaky+ opecene kuracie maso.Dnes uz dojedam kapustu,urobila som jej dost ,ale je chutna.Baby dnes ideme s priatelom kupovat svetlo do izby nove+ nejaku policku do kupelne,tak bude taka poobede pracovna.Prajem vam peknu nedelu.
ahojte baby.dakujem za gratulaciu ale teraz som trosku 2dni porusila ale sladke som nemala :) ani som vela nejedla len to nebolo tak fajn ako by malo.helus si sa nachodila co?a svokra ma kolko rokov?carey jasne ze nemozme ist vzdyna 100%musia byt i take dni a treba si ich uzit :)kristinkita musis jest castejsie a ked jes tak malo tak si davas velke porcie ci ako?baby ja som bola v restauracii a tak no proste bolo dobre :)este peknu sobotu prajem a chyba nam tu maoam :(
ahojte baby,ja som sa teraz vratila z tury,bolo super,a dala som si kavu,a idem sa najest,mam varene zemiaky+ vybornu kapustu dusenu,len na maso nemam chut,vecer bude so salatom.
Ahojte baby,
kristinikita,jedalnicek mas nic moc,co je pravda,dlhe intervaly bez jedla,ale to zmenis,si sikulka.
Sloniatenko ty ides pekne dole,nie vzdy sa podari pekne jest,poznam to aj ja.
Carey ved ty dobre jedavas,a sem tam prehresok neni tragedia.
Ja teraz periem svokre paplon,a navlecky,tak bola pokakana,mala hnacku,a strasnu,ze az z postele jej to tieklo,cez plienku.ja uz som prisla dobre domov,priatel ju uz mal obriadenu.Baby hrozne je ostat,po cievnej na posteli,to radsej umriet.Takze zajtrajsi program,neviem ci bude na turu,rano uvidim,ci budem moct od nej oddist.Ale som sa moc rozpisala.Dobru noc,a pekny slnecny vikend vam prajem.
Ahojte, sloniatko super gratulujem ti k ubytku.
Ja dneska jedalnicek asi nic moc, ale vynimka kamoska ma narodky a boli sme spolu na obede a tiez na dezerte, ale bolo super, obcas si treba aj viac dopriat. A zajtra ideme na sushi :) tak som zvedava, ale prezierat sa nechcem.
Helus - super plan na vikend :)
Prajem pekny den
Ahojte, sloniatko super gratulujem ti k ubytku.
Ja dneska jedalnicek asi nic moc, ale vynimka kamoska ma narodky a boli sme spolu na obede a tiez na dezerte, ale bolo super, obcas si treba aj viac dopriat. A zajtra ideme na sushi :) tak som zvedava, ale prezierat sa nechcem.
Helus - super plan na vikend :)
Prajem pekny den
Ja pracujem 2 tyzdne a 2 som doma. Akurat dnes som došla ku kamaratovi na vinobranie, má vinnu pivnicu a robi tam vikendovu "burčiak party". Takze sa olietam, kedze budem mat na starosti stoly. Tá moja váha musí ísť dole do Vianoc aj keby neviem čo bolo. Čiže mám 3 mesiace aby som dala dole 4 kg. Som zvedavá.
Helus ja tiež obdivujem ludí čo tolko schudnú a tiez radsej pochválim ako by som mala závidieť. Som trúúúba, ktorá si nevie odopriet a tak mi treba. Ved aj moj priatel schudol 20kg a tiez klobúk dole.
A je super ked ta praca bavi. Mna tiez. Staram sa o troch pacientoch, a ked vidim aki su mi vdacni, tak to sa neda ani slovami vypovedat.
Ja napr. robim tu chybu, ze sa naranajkujem a niekedy jem potom az o piatej :( lenze ked ja nepotrebujem vela jest a asi mi to brzdi metabolizmus, musim sa nastavit akosi na tych 5 jedal denne.
Sloniatenko blahozeláááám. Len tak dalej a budes mat menej ako ja :)) držím nadalej palce.
A pokial ide o moj jedalnicek tak to ani nepisem lebo sa zhrozite. Musim si to v hlave nastavit, ze malo jedenia nam nezaruci stihlost.
Ja mam veeelmi rada pecivo a neviem sa ho na ranajky vzdat co si myslim je este celkmo ok. Na sladke nemam nastastie vooobec momentalne chut. Takze po ranajkach jem tak az o druhej nejaku zeleninku a vecer rozne. Vcera som mala cestoviny so sunkou, sampinonmi a syrom, čize nič pre stihlu liniu. A potom tu "placem" a nadavam si ze sa mi telo nezmenšuje.
Ach jaj. Mam este co robit.
Ja pracujem 2 tyzdne a 2 som doma. Akurat dnes som došla ku kamaratovi na vinobranie, má vinnu pivnicu a robi tam vikendovu "burčiak party". Takze sa olietam, kedze budem mat na starosti stoly. Tá moja váha musí ísť dole do Vianoc aj keby neviem čo bolo. Čiže mám 3 mesiace aby som dala dole 4 kg. Som zvedavá.
Helus ja tiež obdivujem ludí čo tolko schudnú a tiez radsej pochválim ako by som mala závidieť. Som trúúúba, ktorá si nevie odopriet a tak mi treba. Ved aj moj priatel schudol 20kg a tiez klobúk dole.
A je super ked ta praca bavi. Mna tiez. Staram sa o troch pacientoch, a ked vidim aki su mi vdacni, tak to sa neda ani slovami vypovedat.
Ja napr. robim tu chybu, ze sa naranajkujem a niekedy jem potom az o piatej :( lenze ked ja nepotrebujem vela jest a asi mi to brzdi metabolizmus, musim sa nastavit akosi na tych 5 jedal denne.
Sloniatenko blahozeláááám. Len tak dalej a budes mat menej ako ja :)) držím nadalej palce.
A pokial ide o moj jedalnicek tak to ani nepisem lebo sa zhrozite. Musim si to v hlave nastavit, ze malo jedenia nam nezaruci stihlost.
Ja mam veeelmi rada pecivo a neviem sa ho na ranajky vzdat co si myslim je este celkmo ok. Na sladke nemam nastastie vooobec momentalne chut. Takze po ranajkach jem tak az o druhej nejaku zeleninku a vecer rozne. Vcera som mala cestoviny so sunkou, sampinonmi a syrom, čize nič pre stihlu liniu. A potom tu "placem" a nadavam si ze sa mi telo nezmenšuje.
Ach jaj. Mam este co robit.