Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

Helus

ahojte baby,
sloniatenko,vikend by som mala mat volny,ale neviem,ci nebudem musiet do prace cez vikend.inac ked nie,tak sa chystam na turu na Kacin a od tial do Lamaca.Tot moj program na sobotu,a v nedelu ist do zahradky rylovat.Ja som mala dnes tie ranajky s mrkvou+ jablkom,a mam este aj na desiatu z toho.Obed bude ceska kysela kapusta+ varene zemiaky,a rodine maso+ zemiaky a salat zeleninovy.Baby pekny den vam prajem,a krasny vikend.

sloniatko

ahojte.heluska dakujem som rada ze som schudla uz skoro 2kg :) no ale vcera nicmoc nestihala som cez den jest a vecera nebola teda dietna ale musi byt i take dni.baby konecne vikend :) helus pracujes?

Helus

Ahojte baby,vidim,ze si pisem sama zo sebou.Ja som si nacistila na rano mrkvu+ jablka,rano si to len nastruham,prisypem orechy+ med,a to budem mat na ranajky,pottrebujem si precistit creva trochu.A take ranajky mam velmi rada,a obed zajtra bude kelova polievka,dneska som ju varila,a hodila som tam feferonku,tak fest stipe.

Helus

Ahojte baby,
sloniatko gratulujem ti ku kileckam zhodenym.Ja budem asi na obed kuskus s dusenou zeleninou,a calamadu,olovrant jablko.a ranajky som mala jablko+ 3 suche domace kolaciky,som na navsteve,a hrst cerealii.Tak som nechcela kolaciky,ale chut bola silna,a take nemame stale,dcera dostala,od svokry domace,ziadny margarin.

sloniatko

ahojte kocky.helus dakujem :) carey pekne papas.baby co dnes jete?baby ja som sa dnes odvazila a mam do le dalsich 700gramo cize som od 24.9schudla do dnes 1,9kg :) sa tesim :)

Helus

ahojte baby,tak ja uz konecne doma po celom dni.
Kristinkita,ja pracujem v Auparku v potravinach,predavacka za pultom.Praca ma bavi,aj ked je to casovo velmi narocne.
Sloniatko ty mas super jedalnicek,aj Carey.baby moj veduci v praci schudol 15 kil za 4 mesiace,chodi 5x do tyzdna do posilky,normalne je z neho polovicka,klobuk dole.Pytala som sa co jedava,zeleninu,ovocie,bielkoviny,zelenove salaty+ cviklove,ryzu ze malo,aj cestoviny malo.Tak som mu tu postavu vychvalila.Baby idem sa natiahnut zajtra zase si vas precitam.

carey

Dobry vecer baby, tak ja len v rychlosti dnes moj jedalnicek, R - hrozno a slivky o hodinku 2 krajce chleba s maslom, obed ryza, kuraci filet a uhorka, olovrant chlebik so syrom a prosutom a redkovky (frajer robil, mnam), potom som este mala par kuskov cerstveho ananasu a pred hodinou tanier zeleninovej polievky a caj.

Idem spinkat, lebo ledva kukam :) dobru noc

sloniatko

ahojte.helus dakujem :) carey drzim palce :) kristinkita dakujem a ako casto chodis k nam a ako dlho si v rakusku?baby ja dnes jem dobre akurat som si zas dala ten redbull lebo som hrozne unavena z toho ako moc pracujem :( prajem pekny den a aby uz frisko bol konec tyzdna.moja vcera bude zas salat. :)

Kristinkita_1

Sloniatenko, aj ja už dúfam, ze ostanem :) súčasne blahoželám k úbytku váhy.

Helka (dúfam ze si Helenka :) dakujem za privítanie. Toho trénera mam na SK, tam sa len udrziavam a cvicim. On je fakt profi a vyzna sa.
A kde pracuješ Heluš? Máš narocnu pracu?

Ja akosi "neviem" jest. Mne niekedy staci len 2x - 3x denne co je veeelmi zle. Musím sa toho zbavit.

Helus

ahojte baby
sloniatko poobednu mam od 13.45-22. domov chodim okolo 22.45.
Carey jedalnicek mas dobry.Sloniatko aj ty mas dobry jedalnicek.baby ja uz letim idem az do Karlovky na stredisko,pekny den vam prajem.