ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
Ahojte, ako sa vam dari ? Co ste dnes papkali?
ahojte baby ja som sa vcera najedla tarhonoveho salatu s majonezou,domaci salat,a tak mi bolo zle,ze som vracala aj cez nos.No trebalop mi to zrat,krave sprostej.Potom som isla na 2 hodky na rychlu chodzu,a bolo mi lepsie.Takze tak,dnes ok olovrant budu 2 jablka a vecera cicerova polievocka.A ked bude hlad tak karelab.
ahojte kocky no u mna dnes docela ok ale neviem co na veceru..baby prepacte ale tieto dni nemam voobec cas nestiham vela prace :( no bojim sa cim to dnes pokazim a drzte sa!
Marijam, ahoooj :D.
Ja zo zdrav. dovodov nemozem ziadny sport a nemam sa osobne dobre, takze tam aj koncim s dalsim opisom :-).
Co sa vahy tyka, neriesim. Mam vaznejsie problemy ako to. Ale pre tvoju informaciu, kedze sa pytas, v lete som si drzala peknych 53,5/165cm, ale to som mala viac pohybu.
Vlastne sa dlhodobo drzim na tom istom, uz velmi dlho a to 165/55, cize da sa. Je to OK. Ale kedze ma zastihli ovela vaznejsie veci, na moj 'ciel' do Vianoc (52) mozem samozrejme zabudnut, ale to teraz vobec neriesim, je to uuplna prkotina oproti tomu, s cim sa borim.
Marijam a preco sa ti nedari drzat sa?
Ahooj marijam.Noo ja som spokojna zo sebou,aj ja skacem ale uz som sa 1 mesiac nevazila.Ale po menzese sa odvazim,pre istotu.Ale ani nechudnem,aj ked by som este chcela nejake kilecko dat dole.Citim sa fajn,a to je pre mna dolezite.Neprepchavam sa,a neholdujem sladkostiam.
Ahoj Kočky..no ako sa mi tu mávate??? Ako pokračujete s chudnutím?? Ja mám veľmi málo času na internet a celkovo som stále nejaká uponáhľaná...váhu si už nedokážem poriadne udržať..stále skáčem od 60 do 64-65. Momentálne sa ani vážiť nejdem...cítim, že som zas niekde na hranici 65 :-D Nejak to ani neriešim keď sa mám priznať :-)
Ale už sa aspoň vyhýbam komentárom o anorexii :-D Vy ako ako ako??? Chváľte sa :-)
Noo vidim,ze si pisem sama zo sebou,ale nevadi.teraz som mala vyborny zazvorovy caj s medom a citronom.
Ahojte babulky,ja uz som osprchovana v posteli,mam za sebou 30 minut cvicenia na fit lopte,aspon nejaky pohyb mam.Zajtra idem si k dcere zabiciklovat,nemam ho doma.V lete som kupila bicikel Ketler,ze bude aj ona na nom slapat,ma 86 kil,a doteraz nic,tak zbytocne jej tam trci,a ja musim cestovat k nej.Kupila som ho aj kvoli nej,nech zhodi kila,ale uz slubuje,ze bude jazdit.Moja 7 rocna vnucka,na nom slape jedna radost,sama si vie upravit sedadlo.Baby pekny zvysok vecera.
Kristinkita_1 no tak to by som aj ja rada vedela ako na to pecivo, lebo ja ho tiez dost zjem...ale ja to robim tak ze ak si dam na ranajky chlieb, tak poobede sa uz snazim si dat nieco ine, ak napr. na ranajky si dam vlocky, tak na olovrant mam pecivo...ale dakedy ho zjem aj viac.
Opravujem sa. SOm napisala ze som bola skoro cely den na sladkom :) ale chcela som napisat na pečive. Jaaj mam s tym hrozny problem. Este toto musim upravit. Ja zboznujem pecivo. Aj namiesto obeda som schopna chlieb jest. :( ako nato?