Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

lilekk

baby tak to o tej vode ste ma sokovali, normalne a ja si pijem veselo z kohutika....no odnes prevaram alebo dojcenske vody nakupim :| :D a to o tej teplej som ani netusila..... toto musim zmenit :|

Danka - inak je to stranse ze clovek lahsie naberie ako schudne,...staci par dni polavit a vaha ide dole sialenou rychlostou hore a na to aby to clovek dal dole musi zamakat...fakt je jednoduchsie radsej tie blbosti nejest ako potom chudnut :))12 cm? to uz su inak vrazedne botky :DD v tom by som ja ani nevedela stat :DDDDDDD

sloniatko - a kolko percent tuku to ma? :)

dana660xz

maoam to je ale hrozne ze tu skoro kazda riesime taketo problemy a myslim ze dost zavazne :( ale aspon sme si oporou. no ja musim planovat jedenie, kedze som mimo domu a moznosti varenia bezne 10-12 hodin. ale tak no nie som jedina, myslim, ze vacsina to tak ma. a mne by mozno stacilo dat si viac pozor na jedlo, ale to ja nedokazem, takze musim cvicit.tie moje prehresky tym ze cvicim sa mi vynuluju, potom ked necvicim tak priberam :/ s tou brokolicou mi ale robis chutky, vcera som ju nemala, lebo nemali v obchode ale dnes si ju kupim a dm zajtra na obed. mnamky .

Maoam

baby, ja si uz strasne zelam mat 55 :-), potom 54 a tak dalej

dnes mi kamoska vravi, no ze ma 49kg na 167cm :-/, ona je cela taka chuducka, mne by stacilo na 165cm tych 52, to by mi uplne stacilo, bola by som happy, dala som si zaväzok tento rok to dokopat uz

Maoam

Danka, to je blbe, ak si typ co fakt musi cvicit, tak to je horsie. Mne nastastie staci len davat pozor na jedlo, ked nemam pohyb, ale chapem ta, musis byt na sebe este prisnejsia ako ine baby,to je dost o drzku.
Lebo staci OP alebo nemoznost sportu par tyzdnov a hned par kg v pluse :-/, to je na nervy.
No ja si vodu prevaram, hnila nie som :-), nestoji mi to za to, nadobarit si este dalsie problemy.
Ja mam toho teraz strasne vela, vsade samy stres, dnes sa objavili tri nove dalsie veci, no akoby toho nebolo uz dost, vidim to na pracovny vikend :-/.
Jedlo - dnes asi brokolica s dacim, este neviem, ja rozhodujem spontanne, nerobim si plany.

dana660xz

sloniatenko no nemala som tolko tych prehreskov, tie len v podstate teraz cez vikend, a vlastne u mna boli prehresky v tom zmysle, ze som v robote nic nejedla a potom o piatej som si dala. :/ a ja som ten typ, ze musim cvicit a ked som dva tyzdne nic nerobila tak to urobilo az tolko :/aj som malo pila. tiez to ide so mnou dolu kopcom, problem vsade kam sa pozriem... ach jo ale som bojovnik, ja sa z toho vyhrabem. sloniatko nepodlahni tomu dobre?a ako pise maoam najlepsia voda je prevarena. ale to by sa mi muselo chciet ju prevarit.(hniloba) hlavne ze na kvety si viem tu vodu prevarit, aj do zehlicky ale sebe nie :) no to su priority.
a naozaj to nestoji za to. ved budem vam pisat, ze kolko to trva dat dole. ked zhodim to co mam navyse napisem vam. ale budem sa teraz moc snazit, cvicit vela pit, vela ovocia a zeleniny , psylium a musi to ist. no ved nemozem byt tucibomba na stekloch ihlickovych, no nie? :)a co budete dnes jest?

Maoam

Valika, neviem, ci je studena voda z vodovodu OK, ale ja ju nepijem, nemam doveru, hormony, bakterie :-/

ja pijem bud mineralky, alebo caje, citronadu (horucu), vsetko len s prevarenou vodou, mineralky kupovane

Valika146

Baby ja pijem vodu z vodovodu ale zimnú je to okey?
či?
ináč krásny deň dúfam že dneska bude slniečko :/ :)

Maoam

Danka, suhlasim, fakt to nestoji za to, za 2 tyzdne moze byt v **** aj niekolkomesacna namaha

fakt to nestoji za to :-/

ja som vcera mala na veceru Camembert 2ks + salat a kusok cokolady za tym, no mne bolo zle celu noc a aj teraz este, no fuj

ja ked vidim spätne (vsetko si zapisujem), aka drina to bola dat to dole, tak nemienim mat viac ako 1 prehresok za mesiac, lebo to sa fakt neoplati potom tak makat na sebe, ked sa to potom po par prehreskoch vsetko vrati naspät, navyse je to nezdrave, tazke na travenie, prikre sladke alebo slane, fuj bleee

ked ma chyti chut na sladke, dam si radsej grapefruit alebo jablko...

ta namaha je prilis velka na to, aby som si to dovrzala