ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
sloniatko na jojke
:)
baby neviete kde sa da pozrieť archív?
ste to čo jete?
Mucinka55 vitaj :)
Som z Bratislavy, aj tu študujem, bývam a sa mi tu celkom páči:) Meriam 170 cm a teraz vážim 73kg :( Najmenej - normálne som mala 55 kg, tak medzi 55-57 som mala stále záviselo podľa jedla ako som bola napapkaná :P nuž a moje maximum bolo 76kg, ale to asi keď som mala 14... Potom sa mi podarilo - ale to išlo akosi samo na 60kg a dotiahla som to na tych stalych 55-6-7. Pred rokom (už som sa menej hýbala, a tlačila som samú čokoládu) to ešte nebolo také zlé. Ale potom som mala opakovane operácie a celý rok som necvičila a iba som smútok sveta zajedala dobrými koláčikmi.. chcem sa vrátiť na 55kg. mám 3 ciele, 65,60 a 55 je ten posledný a pripadá mi ako sen. Nemám si čo obliekať, všetko mi je malé a nové VEĽKÉ na mňa si nechcem kupovať :( Takže mám pred sebou 18kg :(( to úplne demotivuje, takéto číslo...
denne kráčam pol hodinu rýchlou chôdzou po lese(kopec) a sem tam aj bežím. vtedy som úplne spotená a vyčerpaná a je to taký super pocit :)
no a jedlo: riadim sa čímsi ako 90dňovou diétou - kedysi som tak jedla a vyhovuje mi to striedať dni :) - ovocie vždy ráno, potom obed a z neho asi polka na večeru.. akurát nepijem vývar že, komu by sa ho chcelo robiť každý deň... Držím palce - držte palce :)))
mucinka55 vitaj tu!samozrejme ze ta vezmeme :) napis o sebe prosim viac -vyska vaha najnizsia maximalna suxasna,vek vysku ci pracujes studujes atd :) a kolko chces schudnut a jedalnicek :)
Danka porádne štekle sú základ ! :D som zvedavá čo nám potom porozprávasš, dúfam že sa vytancuješ a užiješ si to :)
DNes raňajky 2 banány + hrsť ovsených vločiek
D: 2jablká + orechy
potom som mala 1biely jogurt + lyžička medu + 20g bebe keksíkov mini čoko
A obed bude šalát : cottage , mrkva nastrúhaná + zeler + čierne olivy + paradajky
Kedže mám stále MS, vážiť sa zajtra nebudem ... ked tak možno v sobotu alebo v nedelu :) som sama veľmi zvedavá :)
Inak dnes 90brušákov + 15 min. tancovanie :D som sa aspoň zadychčala trošku, + 1hod upratovanie :D
Ahojte baby :) celú diskusiu som prečítala a úplne vás obdivujem, že ste také vytrvalé a odhodlané :) ja sa už 3 roky pokúšam schudnúť, ale stále sa striedajú obdobia chudnutia a rezignácie - tak si to viete predstaviť :(( Skončila som pri 73 kg ráno vyzlečená, vydýchnutá :// chcela by som sa k vám pridať - ak by ste ma prijali medzi seba :/ som zo seba zúfalá!! Tak nech sa vám dnes darí, u mňa to dnes vyzerá celkom sľubne :)
mmaoam ja vecer nemusim mat sacharid len soms i proste dala ale vibec mi to nevadi :)
helud dik za recept mas volno?
danka urcite si v nich pekna!
lilekk pekne papas :)
valika ahoj 5mesiacov a 5kil :) a kde to chodi?
Danka, presne tak, daj opät poriadnu vita-fazu, pojde to. 14dni prehreskov sa velmi odrazi :-/, ja to poznam, clovek ma chut sa prefackat za to.
Danka, toto som ja mala v zime, z 55,5 na 58, pri 165cm ma skoro porazilo! Trvalo mi styri mesiace, kym som to dala dole.
Uf.
Valika, u mna boli a su zdrav. komplikacie, takze ja nie som ta prava na tuto otazku :-), ale baby ti iste daju echo. Ja som za ten rok mala aj viac pohybu, to ano, vela chodze + stacionarny bicykel, a le nemozem povedat, ze by som sa nejak pretrhla, to nie.
Skor ako doplnok toho vsetkeho a odzrkadlilo sa to najmä na spevneni a vytvarovani postavy, je to dolezity clanok v tom vsetkom. Ale tych 70% je urcite strava. Obcas pomoze nejaka zmena, napr. ked schudnes väcsie mnozstvo Kg a zastavi sa to, nejaky cas sa to nebude hybat a budes chytat depky, tak pomoze mala zmena, napr. prejst na nejake dva-tri mesiace na vita-stravu alebo zacat s intenzivnejsim pohybom a zasa sa to pohne.
Zhruba po strate 10% vahy mozes ocakavat, ze pride hluche obdobie, mesiace nic. Ale potom to opät pojde.
Ja som sa nastavila na trpezlivost a oplatilo sa. Uz to len dorazit :-). A hlavne: s rozumom! a bez tlaku!, to je to najlepsie, zbytocny stres a tlak to vsetko len zhorsi a budes mat zravky a depky, sama na to prides, ze tady cesta nevede :-).
valika jste to co jite kukame pravidelne vo stvrtok vecer a potom sa tu o tom rozpravame, je to suprova vec :)