ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
bre ranko kocky :)
sloniatenko - pekne papaaas :) kedy sa vazis? uvidis ze budes mat dalsie kilo dole! :) zlaticko mozem sa spytat co robis? neskutocne vela mi pride ze travis casu v praci :(((
Helus - na tu cinu mam chut aj ja asi tyzden! :D ja lubim napr. www.sushitime :D tam robia uzasne masko a rezance nam nam nam :)
Baby ja dnes na R: jeden a pol celozrneho, zitneho chleba, floru, 3 platky 90 percentnej sunky, a polka uhorky neviem co bude dalej to vzdy pocas dna sa rozhodujem ale chcem dalsi den bez prehreskov!:D
Ahojte babulky moje.prajem vam pekne ranko,a n icim neruseny dnicek.
Sloniatenko pekne to mas nachystane,mas super stravu,a vikend si oddychni,mas toho vela ked kazdy den si tam 14 hodin.
Inac cez vikend idem sadit kvetinky,a okopavat do zahradky,beriem vnucku zo sebou,a mam chut na nejake jedlo z Cinskej,tak ju poobede zoberiem na nejaku cinu.
ahojte baby ja to mam teraz uuplne onicom co sa tka prace i jedenia...dufam ze dnes uz to jedenie bude ok.konecne mam nachystane pekne kazde jedlo.r-vlocky kiwi 2lyzicky medu,d-ananas,o-dusene
maso zelenina kuskus,o-kalerab a b.jogurt,v-dusena cuketa+zeleninka.a ako u vas?inak vodu studenu pijem normalne z vodovodu nemyslim si ze je daaka skodliva.pekny den.uz zachvilu bude vikend co budete robit?ja pojdem troska zrelaxovat von na kofolu a kavicku fakt to potrebujem som denne 14h v robote...
baby ja som dosla z cvicenia papala som cottage a uhorku :) takze dnesok bez prehresku spokojna som :)
baculka - mne pride ze si dnes papkala malo nie? :) este mas mesiaciky? preto si nafuknuta asi :)
Danka - prides do naturhouse a objednas sa na termin tu mavaju vzdy plne sa aj sama cudujem, potom vlastne prides odmeraju ta, pomeraju miery, spytaju sa na tvoj zivotny styl, choroby, predchadzajuce diety, emotivne jedenie atd. potom maju taku specialnu vahu na tej ta odvazia, ukazu ti kolko mas v tele tuku navyse, svalov, a ci zadrziavas vodu, potom s tebou prediskutuje dietologicka tvoje stravovacie navyky co lubis co nie :) a na zaklade tohto vsetkeho ti nastavi dietku pripadne ponukne produkty ktore si mozes ale nemusis kupit (ale vlastne platis len za tie produkty nie za tuto konzultaciu), ja si zvyknem kupovat tie fibre susienky co papavam na ranajky to vide okolo 9 eur jedna kravicka a 10 eur vlaknina s mineralmi atd. :) no a potom tam kazdy tyzden chodis porozpravas sa s dietologickou o tom ako ti to ide, kde si zlyhala preco, skontroluju vahu, upravia stravovanie :) ja som naozaj prijemne spokojna musim si zaklopat naozaj konecne mam pocit ze to nie su zbytocne vyhodene peniaze ved vidis sama tie vysledky aj s prehreskami ked mavam :)
bru nocku kocky!
zavárané uhorky sú dobré na večer sú nizkokalorické a dobre po nich pretrávi
valika146 ak to bol len 1 suchár a nie veľa tej salámy tak by som si z toho Az takú velkú hlavu nerobila, proste sa stalo, ale horšie je ked sa to deje častejšie ... :) :) zajtra sa drž ! :)
baby ja som zjedla jeden suchár plus pomazánka plus malinke kúsky salámy :/ na večer :/ :/ :/
hallo baby kde ste potrebuje poraadiť :)
Teta doniesla zavarané uhorky mohla by som si ich dať na večer? :)
takže večera pažítkový cottage + cherry paradajky + zel olivy + redkovky+uhorka
Inak už 2.deň mám velmi nafúknuté brucho, nepáči sa mi ako som jedla tieto 2 dni , včera bol najhorší den v mesiaci čo sa týka stravovania, dnes to tiež nebolo najideálnejšie
Dúfam že vám sa darí lepšie :)
ahojte baby, tak ja dnes
R:250g jahôd
D:jablko
O:pohánka+kyslé uhorky+redkovky+šalat.uhorka
Ol:biely jogurt + hrozno+ 100g zmesy oreišky+suš ovocie (to tam vobec nemusselo byť ale ja mám stále strašnú chuť na sladké)
Večera ešte neviem :D
ahoj lilekk to pocasie je naozaj o nicom :/ ja by som tiez isla niekam sportovat, ale vobec sa mi nechce, najradsej by som zalahla do postele... bez toho slnka je to na depku. a to prasiatko by ani mna asi neodradilo, ale je take mile :))) lilekk a v tom naturhouse to ako prebieha? zvazujem, ze by som tam isla, ale chchem vediet do coho idem.