Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

Helus

Dievcence moje ako vas tak citam,Danka uplne sa v tebe vidim,aj ja som niekedy na tom tak.Ale zajtra idem do tej posilky kuknut.
Lillek dakujem ti za link pojdem tam z vnuckou sobota je moja taka oddychovo zahradkova,tesim sa na nu.cerstvy vzduch+ pohyb.Idem si spravit na obed parenu brokolicu+zemiaky+ salat.

Maoam

DAnka a nie je to tym, ze vecer po celom dni uz nemas energiu, alebo si unavena, alebo vystresovana?
Mozno by si namiesto jedla mohla skusit nieco ine.
Ist skor spat, alebo jogu, alebo masaz, napustit si horucu vanu, proste nejak zrelaxovat.

Druha moznost je ta, ze cez den nejes dost sacharidov a vecer to vybuchne v tejto podobe.

dana660xz

maoam praveze ja ked sa najem tak mam taky lahucky pocit, to ano, ale neviem si vysvetlit ten vecer, som najedena, ale spravam sa jak ja neviem co ;) jednoducho sa najem este raz, kym minieje tazko :( no skusim to teraz tak, ze co oko nevidi, ja nezjem. vylozim si to ovocie a to ked zjem to mi nebude vadit, to je dobre, ked sa ovocko je. ale i tak dakujem :)

Maoam

Danka a to je to, ze kazdy den je iny. Vcera som mala na ranajky tri krajce chleba. Proste bol 'hladny' den. Dnes nemam hlad skoro vobec. Je to o tom, ze telo rozhoduje samo, chapes, musis prist na tu cestu, ze nebudes planovat a riadit, ale bude to cele take prirodzene, podla aktualnej p otreby.
Vsak kazdy den je iny, v jeden mas vela pohybu, v dalsi menej, telo si to reguluje samo.
Mozno mas v tomto smere blok a dost strachu a mas pocit, ze ked nebudes planovat a urcovat co a ako, tak to nedas :-/.
To je vsetko v hlave.
Uvolni sa.

Maoam

Danka, uf, s GRAMAZOU? Ja si nic nevazim :-/, jem kolko mi chuti a aky mam hlad, jedalnicek si robim len zhruba, rozhodujem spontanne na co mam chut. No asi ta nepotesim, ale co si konkretne chcela vediet, ci jem malo a ty vela alebo?

Odkedy som na vita-strave, tak sa mi dost vycibril pocit pre plnost zaludka a vsimla som si, ze ked som jedla nezdravo, jedla som ovela viac, ako bolo pre mna zdrave. Ten pocit 'nasytenia' sa dostavil ovela neskor.
Teraz proste zaludok povie dost, sam od seba, ked je dost.
Ak mas pocit, ze jes prilis vela, je dost jednoduche na to prist. Po zjedeni jedla by si nemala mat pocit tazkosti, ale mala by si sa citit lahko, dobre. Tak prijemne proste.

dana660xz

maoam prosim napises mi tvoj jedalnicek s pribliznou gramazou prosim? chcela by som si nieco overit. iba chcem vediet, zaruceny uspech aj co sa tyka velkosti porcii ;) dakujem

dana660xz

babule moje ahojte.
ja uz neviem co so sebou. pekne som sa vecer na vecerala, guacamole s chlebikom jednym a za pol hodinu este raz a k tomu miska cestvin. jak je vecer, neviem uz co so sebou, zrazu to na mna dojde a neviem to ovladat. ako keby som to nebola ani ja. hrozne. musim na domov nakupit vela ovocia nech to zazeniem takto :( rano vaha nezmenena :/ (ine som ale necakala)
dnes ranajky psenicno ovsene vlocky, med, voda.
obed bude leco so spenatovymi haluskami. dalej neviem. pojdem nieco pokupit do obchodu, ale iba ovocie a zeleninu a na zajtra ovo-zelo surovy den. v sobotu je ta svatba, dufam, ze sa neprezeriem. (ha ha ha)
sloniatko to je uplne ze zle 14h v praci! poslem ti mail, oki?
lileek ach jo asi z vyplaty tam pojdem, teraz nemam na zvys ani cent, sama svatba 50tka, 60tka... dakujem ti za info.pozerala som, ze to nieje ani daleko od mojej prace, co je fajn.
baculka drz sa moja, ide ti to!
valika suchar moze byt na ranajky, ale ja ho moc nemam rada, obsahuje vela sacharidov a moc sa z toho clovek nenaje.
krasny den dievcatka!

Maoam

caute baby,
dnes som sa povazila a pomerala sama pre seba, aby som vedela, ako na tom som v polke mesiaca, lebo oficialne a aj pre vas sa meriam a vazim raz mesacne vzdy k 30./31.
no takze som celkom spoko a tesim sa na koniec mesiaca :D

baby, vytrvajte, fakt sa to oplati

Valika146

lilekk nevieš od akej firmy sú tie výrobky?
dajú sa zohnať aj na nete?:)

no ja cez víkend plánujem oddych :)
relax len samu pre seba lebo už je to veľa namňa :)

baby diétny suchár je v pohode?
či nieje dobre ho jesť?

rozmýšlam čo si dám na raňajky :) len teraz som vstala :)
fú ha ... asi knäkebrot s niečim ale neviem s čím lebo zeleninku nemám doma ani ovocie :/