Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

baculka

Lilekk práve to je to čo si nemyslím :)
raňajky a desiata sú ovocie z dôvodu že mi vyhovuje vita strava, naozaj cítim že to telu prospieva , chlieb a pečivo jesť nechcem, zle mi to trávi a už mi to ani nechutí

Obed mávam práveže velmi často pohánku, v podstate obed striedam : pohánku, nejaký syr (riccota,cottage ), kukuricu alebo hnedú ryžu + veľa zeleniny = moja porcia má vždy min. 400g

Olovrant, mám denne jogurt biely takže tam si nemyslím že je chyba

A večera záleží podla toho či som doma a tak , vňčšinou nejaký zel. šalát alebo cottage + zelenina,praženica + zelenina, polievka zeleninová , niekedy znova jogurt a takisto okolo tých 300-350 g

Za deň ked som to počítala zjem oklo 1,5 kg -2kg jedla , čo si myslím, že nemôže byť hladovanie ani zdaleka

ALe dakujem ti pekne, budem sa teda snažiť to zdooknaliť a dať si záležať na tom aby som jedla dosť :) :)

Dnes raňajky : 250g jahôd + asi 2 lyžičky hned- ryže ( varila som si obed :D )

D : 2 zel. jablká

O: hnedá ryža asi 250g + cherry paradajky + olivy = cca 400g

lilekk

Bre ranko kocky moje,

no ja mam dnes naprd naladu :( viete co som vcera jedla pocas toho co som kukala jste to co jite??? MAGNUM prosim pekne .... :| nepotrebuje to ani komentar krava som :(

Baculka - nejde ti to dole pretoze doslova hladujes pozeram tvoje jedalnicky, naobed a na ranajky ti chyba kludne nejaky sacharid napr celozrny chlebik jeden, naobed kopcek ryze, vecer a poobedny olovrant tam ti chyba bielkovina napr biely jogurt, syr, acidko atd.... tvoje telo sa zlaklo ze hladuje a teraz nepusti.... musis pridat moja dietologicka ma na toto upozrnovala ze ak zacnes uberat a vynechavat presne sa toto stane... :( naozaj sa toho neboj a viac papaj.... :) a nezufaj :) uvidis ze ked to spravis isto vaha pojde dole, drz sa mi!

Baby nech uz je teplo mne toto strasne zle robi to pocasie :( krize ma bolia, hlava mi ide buchnut :( cele zle....zelam Vam aspon pekny dnicek!!

Helusik - aj ja to mam tak s tou sunkou neviem si predstavit ze by som jedla inu ako morcaciu :D

inak akurat papam ranajky: celozrny, razny chlieb 1 platok, natreny majovou bryndzou, 2 ks 90 percentnej sunky morcacej, a jednu uhorku celu a cerstvy matovy cajik 0,5 l :)

uzivatel 1989

baculka
tym rozkom si to zabila teraz mesiac nejest! ale nie :)
-ovocie i ked je susene jedz skor rano ako po obede alebo pred vecerom alebo kedy si to jedla,
-cez obed papat jedlo ako nejake listocky? to si papaj na vecer zeleninku;)
-kde je aspon jedno teple jedlo? co tak obed?
ked ti chodza nepomaha spalovat skus zapojit ine svaly, co tak vstat o 15 minut skor a zaskakat si cez svihadlo? skus tym zacat...

Helus

ahojte baby moje,uz som zavislacka na tomto fore uplne.Ledva cakam,kedy si vas precitam.
Baculka moja zlata,ty tak pekne jes,a som prekvapena,ze ti vaha stoji,koopec zeleniny,a tak nic tazkeho.Inac aj ja som na tom tak isto,ale nevzdavam to,idem dalej,ziadne prezieranie,ale stale disciplina.

baculka

Baby tak ja som sa dnes pre zvedavosť odvážila a váha ostala nezmenená od min. mesac ,čiže 64.2kg:( je pravda, že mi dnes končila MS a 2 dni som mala nafúknuté brucho ale toto ??? ja som tento mesiac išla fakt super, ak to nejde takto už neviem čo viac pre to spraviť :(

Dnes
R:biely jogurt+banán+hrsť goji
D:jablko
O:riccota 230g + uhorka(cca50g)+cherry paradajky (cca 50g) +10 zel. olív
Ol: hrsť suš.ovocia + hrozno +odhryzla som si z rožka po dlhej dobe
V: 1 mega veľk mrkva

Dnes som mala vélmi uponáhlaný deň, prešla som cca 7km peši rýchlou chôdzou + asi 10x som si vybhela a zbehla na 2. poschodie ..proste celý deň na nohách

dnes 0,5 l zel.čaju a 2l čistej vody

Neviem čo robím zle, nehcem jesť menej, takto mi to vyhovuje len mi je to proste lúto, že konečne som prišla na to aká strava mi vyhovuje, snažím sa, odopieram si sladké,mastné atd a nič ?! ach jaj

Valika146

baby ja dneska len jem a jem :(
zavarané uhorky som mala a ešte k tomu Malokarpatské chlebíčky:(
a ešte kaša zemiaková k tomu a nannuk :/
pokašlala som to no ta čo už:/

dana660xz

no takze dnes som bola na obede s kolegovcami, uz mi vycitali, ze s nimi vobec nechodim, tak som sla. bolo hovadzie v listkovom cesticku a pecenymi zemiakmi a karfiolova obycajna polievka (nie kremova). polievky som si dla 2dcl, a z druheho som zjedla len to maso a ni zemiaky ani listkove cesto som nejedla, nebolo by aj tak kam. a to sme boli o jedenastej. teraz sa mi ziada nejaky olovrantik, pojdem si daco kupit, nejaky grepik alebo tak. potom idem na stvrtu na nechtiky.a potom sa asi budem musiet vratit do prace. takze tak:( krasny den baby!