ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
Sloniatko, nemas moznost vyuzit stacionarny bicykel napr? to je super, ked mas malo casu, alebo pracu taku, ze tahas 12-ky sluzby, ak ho mas doma, tak tu polhodinku kazdy den si najdes! hoci vecer pri TV, ubehne ti to ani nevies ako...
Ale vela to robi najmä s bruchom, spekmi (pneumatikou, ktora trci z rifli :D) a so zadkom aj nohami, odide ti odtial tuk a presne to ty chces.
Len ako tip, nechcem sa ti do toho moc starat, ale bolo by to mozno idealne riesenie pre teba?
Sloniatko, mam to v zivej pamäti a nerada sa k tym spomienkam vraciam :-).
Pre vlastne dobro a pre väcsi pokrok by si mala ale zacat s pravidelnym sportom, jednak to pojde rychlejsie, ale hlavne rychlejsie stratis TUK a vyformujes a zaroven aj spevnis postavu, takze opticky budes vyzerat uplne inak. Je rozdiel vazit napr. 56kg na tvoju vysku a mat vyformovanu postavu a schudnut na 56kg len stravou. Uplne inak to vyzera.
maoam moc dakujem :) ja viem ze to mohlo byt o mnoho viac keby som nemala tolko prehreskov ale co uz so mnou :) nevadi ja sa k tomu dokopem aj ked pomalsie ale dojdem do ciela len sa teraz bojim leta a kupania..je mi jasne ze do leta sa uz moja postava fakt moc nezmeni a v plavkach vyzeram fakt zle..mam velke brucho boky i nohy a ruky ved vies maoam sak i ty si mala tolko kil a taku vysku ako ja takze je to asi dost podobne...a ako si sa citila?zle vsak?vies sebavedomie ti stypa kazdym zhodenm dekkom a potom das plavky a si sklamana aj ked si uz napr schudla 5kil :( ale v plavkach ti to tak nedojde..no nic prajem vam peknu nedelu a viac prispevkov sem :)
Helus, jejda, ides bicyklovat? aj s dcerou, fasa :D, vyborne, tak drzim palce, nech sa uspechy coskoro dostavia :-).
Sloniatko, 63,X, to je uz predsa celkom pekny pokrok :-)
krystinka tema bola zalozena skor ale naozaj chudnut som zacala az 11januara 2012.a cez vianoce som pribrala az na 68,9kg!!!!a teraz mam cca 63,daco neviem presne :) ale ja mavam i vela prehreskov..
helus aky mas cotage?
moja sobota bola docela fajn co sa jedenia jedna :) bru nocku kocky zlate :)
Malanka dakuýjem ti,len sa budem musiet najprv naucit stahovat,vzdy mi to robil syn,ale uz 1 rok spolu nebyvame,a sme malo spolu,tak hura v pondelok do ucenia.je to smiesne,ale ja som to nikdy nerobila,vzdy mi to niekto urobil,ale raz treba zacat.
Inac teraz som prisla z prace,a idem spat,lebo idem zase na cely den.
Mallanka dnes som si bola odlozit bicykel,a zajtra ho ide dcera vyplatit,a odviest domov,a zlozit.Bude u nej aj ona sa chysta zhadzovat,tak ja budem chodit k nej biciklovat,som zvedava dokedy,ju to bude bavit,len zacne na neho odkladat oblecenie,tak ho beriem ku mne.Radsej by som ho mala doma,ale kvoli nej ide do mojdo trvaleho bytu,aby makala na sebe.Ked nebude makat,tak je jej zbytocny bicik.Baby peknu nedelu.
helus
jste to co jíte si môžeš stiahnuť tu
uloz.to
Ahojte baby o 21 som zjedla asi 150g toho noveho COTTAGE,JE MNAM .Lepsi ako ten nas je jemny a fakt chutny.len je to 1/2 kilove balenie,a verte,ze by som bola schopna to zjest naraz.Bola som hladna,tak preto tak neskoro som jedla.
Ten program je fajn na tyzden - naozaj som siz toho poriadne stiahla zaludok. A teraz sa snazim v rovnakkych casoch papať zdravo čo sa mi aj celkom dari. Ked nepocitam ze dnes som si dala 3disco keksiky :)
Ked som pribrala ako som jedla? Tak mala som 48kg a chcela som aspon 50kg lebo som bola chuda a vadilo mi to. Tak som schvalne jedla sladke a tucne jedla co bola veeelka chyba, lebo potom som si nato zvykla a prestala sa kontrolovat. Sama som si navine to uz nezvratim. Vypasla som sa na 58kg - teraz uz mam "len" 54kg ale aj tak je to na moju mrňavú výšku a krátke nohy dost a to nehvorim oo oblecení - plná skrina handier do ktorych sa nevmestim, a najma preto chcem dat dole tiie 3kg, aby som to nemuseela vsetko vyhodit, je mi luto toho oblecenia aj tych super kuskov :(
Danka dakujem za privitanie :)
Sloniatenko a tebe sa ako dari od novembra - doby cosi založila tuto temu? Koľko máš z tých 66-67kg dole? Dúfam ze aspon 60kg :))