ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
babyyy kde ste?danka lilekk valika kristinkita a ostatne??uz sem nik neprispieva :(
ja vcera docela dobre.dnes r-vlocky 2lyzicky javoroveho sirupu a 120g ovocia a 150g jogurt,d-chlieb cottage redkovky,o-150g chlieb+mozzarela olej zeleninka
ahoj marijam dari i nedari :) a tebe??
ahojte :) maoam mala som rotoped a nebavilo ma to voobec :(
takze dnes som vhupla na vahu a mam stale 63,7-8 takze som rada ze po tych mojich prejedaniach niekolko dnovch ze je to pekne tam kde to zatial bolo najnizsie :) teraz pekne jedavam ako nie Kazdy den na 100% ale pekne :) takze dufam ze do soboty to bude zas o kustik menej ved teraz som uz dlho nic neschudla ved som jedavala nepekne.
helus daj vedet jak slapal :)
Ahoj Marijam vitaj ano uz ho mam aj odskusany ale zatial len 15 minut a idem pokracovat,to bolo len na skusku,je fakt dobry dobre som vybrala,uz som mala v zivote 2 a toto je treti.pekny den vam prajem baby.
Krásne ránko babule :-) Nemám čas nejako tu chodiť a ani si vás prečítať :-( Stále mám niečo na práci...
Ako sa vám darí?? Vidím, že Helus si kúpila nový bajk..
Ako ide chudnutie??
Ja sa stále pekne držím na 60 kg a som spokojná :-) Teraz mám nejakú črevnú vyrózu už asi týždeň..a ide ma porantať..No uvidíme :-)
DOBRE RANKO KOCKY MOJE MNE VAHA UKAZUJE STALE ROVNAKO,IDEM SI SPRAVIT RANAJKY A IDEM VYSKUSAT NOVY STROJ.rANAJKY+CHLEBIK RAZNY + SUNKA+ PLATKOVY SYR.TERAZ PIJEM KAVU+ CAJ.
Ahojte babulky,tak sa idem pochvalit bicikel uz je u dcery doma zlozeny,prisla za mnou do prace pre kartu,nadiktovala som jej pin,a isla ho kupit,ale ja som ho vcera rezervovala.A zhodou okolnosti,tam predava synov najlepsi kamos,tak povedal,ze som dobry vybrala.Tak zajtra rano idem vyskusat moju masinku.Dcera povedala ze bude bicyklovat,tak som zvedava.Stal 249 euri,a ja budem chodit cvicit mimo domu,ale ved uvidime,dokedy ju to bude bavit.Ale vnucka ked bola u mna na navsteve,tak stale tocila pedalmi,na tom,co som mala pozicany.Noo zajtra by som sa mala odvazit,ak nezabudnem.Baby idem spat som zmorena.Vikend v praci,nic moc.
Ja som si akosi nikdy (nastastie) nevšimla kolko mi ukazuje váha počas "mojich dni" :) jedno čo viem je, že mám nafúknuté brucho asi 2 dni a to je všetko :) musím si to všimnúť.
Ja akosi našťastie neoddeľujem bežný týžden od víkendu a tak sa snažímm zdravo papať. Aj dnes na obed sme boli v reštaurácii ale v pohode automaticky som si objednala zel.šalát s grilovacím morčacím masom a tie ostatné rakúske dobroty ma ani nelákali aj ked vyzerali úžasne :) a večera - tanier zelniny s olivami. Uvidíme či nepríde večer obžerstvo v podobe čokolády ako včera :)
baby, neviem, ci to mate aj vy, ale ja uprostred cyklu presne ako pred a pocas MS, cize prirastok na vahe, velmi mi chuti :-), aj vy to tak mate? :-O
Kristinkita, bohate, bohate :D, co sa jedla tyka :D.
Sloniatenko aj to je lepšie ako pribrať viac alebo ostatať na povodnej.
Kočky ako sa držíte počas víkendu?