ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
no a este by mi schudli nohy viac, to by som mala mozno 48cm cez stehno, cojaviem, ja si myslim, ze takto je to fajn :D
vsak to mas krasne miery :-), mozes nosit aj nohavice 36ky, ale asi radsej nosis volnejsie? ja mam rada obtiahnute rifle
ja kebyze ma 50kg, tam mam v bokoch asi nejakych 88-89cm, plus by mi nieco slo z brucha a z prs dolu, ale potom by mi asi dost spadli, ja to nechcem nasilim
podla mna si to moje telo zapendlovalo takto samo a ja to plne akceptujem :D
prsia 82-83
pas 69
boky 91
stehno 51
ja mam oproti chudemu vrchu pevnejsie boky, ale to som mala vzdy a z toho nezdodim, lebo uz nemam z coho.
a 165cm/55kg :D
evcca: tu mas moje miery:
prsia - 85
pas- 69
boky-92
stehno-51
lytko-33
ahoj evcca, zdravotnie nie dobre, ale snazim sa, ako vzdy :-)
no, ja mam postavu typu 'jablko', cize uzsie boky, stihle nohy,ale sirsi pas
ja mam hore aj dole 36, teda rovnomerne cele telo, ramena mam troska sirsie, ako boky, ale len par cm, takze vyzeram tak velmi sumerne, mam nastastie stihle ramena aj nohy, tak to je ok cele, ja kebyze mam 49-50kg, tak vyzeram strasne chudo, mam taky typ postavy, ze by mi to podla mna nepristalo, ja mam aj dost svalstva
teda neviem, ake mas miery ty, ale ja ked si seba predstavim s 49-50kg, to by na mne asi kosti hrkali :DDD
maoam, ty mas velkost 36? lebo ja mam 164/49 a vrch oblecenia mam 36 ale spodok 38. ale to asi zavisi od mier.
inak, ako sa ti dari?
Kristinkita: to je fajn, ze si dala dole 2kg, ja sa uz budem iba udrzovat :-) a ide mi o doformovanie, spevnenie tela pohybom
hlavne nechcem mysliet na jedlo a na to, co smiem a co nie, to nie je zivot, zdravou snahou som sa dostala na 54-55kg/165, nizsie to uz nejde a tak to akceptujem take, ake to je, nechcem sa trapit, to by mi nijako neprospelo
myslim, ze s mierami aj tym,ako to vyzera mozem byt velmi spokojna, velkost 36, rovnomerne rozlozene, sumerna postava, mozem jest, co chcem :D a tak je to super
ahojte baby, tak slavnostne vam oznamujem, ze koncim s chudnutim (v pravom slova zmysle) :-),
po dlhodobom pozorovani pochodov mojho tela, stravovania a toho, ako sa citim a co je mozne a realne som prisla k zaveru, ze pre mna je idealna hmotnost tych 54-55kg/165cm, pri ktorej mozem jest normalne, sustredim sa uz len na cvicenie (ked sa bude fazovo dat) a pojde uz len o doformovanie a spevnenie postavy, mozno nejaky ten cm este ubudne, ak nie, bude to aj tak ok pre mna :-)
myslim, ze je to fajn vaha a bez problemov udrzatelna aj pocas sviatkov a hojnosti :D a hlavne, nemusim sa psychicky nicit
ked vidim baby v inych temach, je mi az nevolno a tak nechcem skoncit, sice pri mojom zdravom rozume by mi to asi nehrozilo, ale clovek nikdy nevie
ked sa bude dat, vyhupnem na stacionar a myslim, ze to bude fajn :-)
Ahoj
ja sa držim a teším sa. Dala som dole 2kg, vecer behám, po piaetj už nejem nič čo je síce ťažké ale ten pocit ráno je super a stojí zato.
Snažím sa jesť v rovnakých hodinách aj ked len 3x denne ale pre mna je 5x vela.
A na obed mam stale ryžu so zeleninou (karfol, brokolica, mrkva, hrasok-varene) + kapustovy alebo uhorkovy salat s dresingom,,, mnam, ja nepotrebjem nic ine :)
a ked mam chut na sladke dam si zmrzlinu, vraj ta sa rychlo "dostane z tela von".
Držte sa babuľky.