Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

Kristinkita_1

Ja mám 162/ raz 53kg a raz 55kg :/
Pracujem v Rakúsu. KEd som tam som disciplinovaná. Pekne si stiahnem žalúdok tými ich BIO "vecami" a doma žranica :(
A takyto kolobeh ja zažívam, čo ma už fakt nebaví.
Tak sa chcem takto povzbudiť.

Maoam

Heluska, ahoj moja, no to ti nezavidim, tie chirurgicke veci :-/, mne sa bohvieako tiez nedari (zdravotne). Kde mame DANKU? Co s nou je? :-//

Maoam

Kristinkita, pekne ta vitam spät :-), som rada, ze si medzi nas opät zavitala.
Tak ja mam teraz 165/55 a velkost 36 :-), takze OK.
Vlastne este nejake dva-tri cm z pasu a rite a som super-spoko :D.
A ty mas aky ciel?

Kristinkita_1

Helus, dakujem za privítanie.
Dúfam ze vám nebude vadiť, ak sa pridám. Potrebujem povzbudenie a hlavne "nebyť v tom sama".

Prečítala som si pár príspevkov dozadu a Maoam, máme takmer identické miery :) akurát som o 3cm nižsia ale vážim aj o 3kg menej.

Helus

Ahojte baby.
Kristinka vitam ta medzi nami.
lilek je mi to luto s tou vahou ja som mala menzes posleedny krat 9.aprila a som zvedava zajtra na vazenie.Ale asi nic ani neslo dole,aj ked sa snazim.Ale aspon,ze nejde hore to je dobre.Dneska zatial na jablkach,a mala soom 4 platky kukuricoveho chlebika.Drzala som sa doteraz dobre,a isla som na mytnu do polikliniky a tam predavaju Pirohy tak svina som si kupila 2,co som vobec nemusela.Zaobisla by som sa bez nich,ale nevadi teraz uz len zeleninu budem mat a vecer tu polievku hustejsiu.telo dostalo tucne pirohy a teraz je spokojne.Pijem kavu+ vodu.Inac u chirurga super zase mi vytahoval z toho tekutinu,mala som to zase nazbierane trochu,a mam to zaviazane elastakom,a musela som si ist bat urobit na to textilnun ortezu,aby sa mi to znovu neurobilo.Baby drzte sa mi a piiste.
Danka milacik ukaz sa nam velmi tu chybas.

lilekk

ahojte kocky,

no ja som mala vazenie mam 74,1 kg naposledy som mala 73,2 islo mi hore hlavne voda 700 g (mam pred MS) a 200 g tuku :((( to tie prehresky ale je to divne v nedelu som sa vazila a mala som 73,3...tak neviem ci moze byt ta menstruacia az takto...no nevadi idem dalej nesmiem sa vdzavat do konca ju bude 70!:)a hotovo :D

dnesny jedalnicek:
R: nizkotucny jogurt, psylloum, fresh(grep, pomaranc, citron, maliny)
O: sosovicova polievka, sunka, celozrny chlebik platok
OL; biely jogurt, psyllium
V: cottage, a zeleninka

Helus - ako si dopadla u chirurga? drzim palce :)

sloniatko, danka - kde ste? :)

baculka

ahojte baby moje
včera som celý deň jedla málo , bolo mi velmi zle kvôli PMS a večer som to dorazila, proste som bola dlho hore a prišla na mňa taká žravka, takže idem si dať raňajky a poriadne si zacvičiť :) pekný deň :)

Kristinkita_1

Ahojte Dievčata,

sloniatenko, maoam neviem ci si spominate (skor nie) obohatila som tuto diskusiu o par prispevkov este cca v mesiaci december.

Uz davnejsie som mysleĺa nato ze tu opat zavitam, kedze som sa odmlcala, a nakuknem, ako vam to ide a samozrejme ci tato skupinka tu este je a poctivo funguje :) a na moje prekvapenie - toooolko vela prispevkov.

Aj mi to usmev na tvari vycarilo, hlavne ako som pisala ze chcem dom 1.jula 4kg dole :)) lebo som sa stavila, a ked prehram, budem mat zelene vlasy. :) a uz som nato zabudla. A myslim aj priatel, s kt. som stavku uzavrela :) on sice od decembra dal dole 17kg ale mne to tak dobre neide, lebo aj ked som to dosiahla, vratila som sa spat :(
a tak chcem opat zabojovat.

Ako to ide vam? od toho decembra sa vam podarilo dat dole aspon cast nezelanych kil?

Helus

Baby ja som mala dnes na veceru lusky ako úprazenicu+ veeliky karelab,a na zajtra mam 3 velike jablka nakrajane do prace,a na obed tiez ovocie,asi grepy,a olovrant bude nejaky karelab+ neviem este co,ale vecera je uz uvarena huusta zeleninova polievka karelab,mrkva,hrasok,petrzlen,cuketa.Prajem pekny zvysok vecera.