Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

sloniatko

vies ja som taky extrem. ja sa furt zaoberam trapim tym co je presne proste furt sa idem dacim riadit proste si nevuem povedat ze staci len urobit par zmien ja furt hladam presne navody..a ked na drobnosti sklamem tak uz na to kaslem chapes ma?neviem to dobre povedat

sloniatko

pamatas sa?uplne na zaciatku temy som pisala o tom kolko pozerem sladkeho a potom vdaka vam z fora som sa toho zbavila no je to tu zas..

sloniatko

maoam ta tvoja vaha je super gratulujem :) a uz mas po operaciach?ano bola som super naladena asi tak ze som sa zas prezrala k vahe ktora je najhorsia..ja to vidim tak ze sa len stazujem a nic preto nerobim co sa potom cudovat?zas to sladke...

Maoam

Sloniatko, ja sa drzim, isty cas som mala uz 53,5kg, ale teraz mam okolo 55, lebo nemozem sport.
Ale tak je to OK, nestazujem sa. Akurat na moju vysku.

Maoam

Sloniatko, dnes rano si mi napadla, z nicoho nic. A tato tema :D. A este som rozmyslala, co robi Dana660x, ta tiez zmizla v lete a uz sa neukazala.. :-/.
Sloniatko, ja si pamätam, ze si na zaciatku leta tu pisala, ze ides si uzivat leto a nejdes chudnut, bola si super naladena.
To je to posledne, co o tebe viem.
No a teraz toto :-//, to ma mrzi, ako sa to stalo? nejak si zle jedla v letnych mesiacoch?

sloniatko

ahojte,tazko sa mi pise lebo som na tom este hotsie ako predtym..ak si pamatate tak som schudla 5kg za 5-6mesiacov viem ziadna slava aleco ja uch mam spat a to este viac.vcera rano som sa odvazila a vaha ukazala 70,5kg!ale oproti tomu co bolo vtedy ze som necvicila takto je uz za mnou a ja poctivo aspon 2x do tyzdna uz 3tyzden cvicim a behavam a nehodlam sa toho vzdat bavi ma to :) ale zas kazim mooc jedlo.neviem sa prinutit.lenze ako som vcera po 1krat v zivote videla na vahe sedmicku oblial ma pot a bol to strasny pohlad..takto to dalej nejde a preto som tu lebo aj ked nam tema zanikla a taktrochu som i preto prestala chudnut chcem teraz zas s vasou pomocou schudnut a to dufam ze viac ako 5kg a dufam ze natrvalo a som fakt plna odhodlania lebo ta sedmucka ma uz fakt presvedcila.tak dufam ze sa pridate i stare kamosky z chudnutia dufam ze i vela novych neh nAm to ide spolu dobre,ja som sa fakt zhrozila nad tou vahou to som este nemala..cakam na vas kamosky :)