ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
ahojte kocky ako sa mate?ja este dovolenkujem a na chudnutie zatial vobec nemyslim :) pekny den :)
Dobre ranko kocky moje,prajem vam pekny den.Prave pijem moju milovanu kavicku+ zazvorovy cajik.
jeej sloniatko super,ze dovolenkujes,uzivaj si slniecka+ oddychu mas toho dost za cely rok.Mne sa dari fajn,vcera som mala na obed kyslu kapustu+ cicer,a snazim sa spravne jedavat,teraz idem na 30 minut na bicikel,potom domace povinosti,a hajde do prace.pekny den vam baby moje.
jeej sloniatko super,ze dovolenkujes,uzivaj si slniecka+ oddychu mas toho dost za cely rok.Mne sa dari fajn,vcera som mala na obed kyslu kapustu+ cicer,a snazim sa spravne jedavat,teraz idem na 30 minut na bicikel,potom domace povinosti,a hajde do prace.pekny den vam baby moje.
ahojte baby tak ja dovolenkujem takze tak daako je to aj s jedenim :) baby uzivajte leto :) papa kocky zlate :)
Ahojte kocky ja uz som doma z prace,a zajtra znova,co uz.
mAOAM MOHLA SOM SI AJ 29 TKY LKUPIT TIE nohavice,su mi dost volne,na stehnach.Ale nevadi,inac dnes som sa vazila,a stale rovnako64.
Kristinka neboj,aj ty schudnes,a budes na seba hrda.Ja mam teraz oblecenie volne,a pomaly kupujem nove.Som spokojna zo sebou,ale este chcem ist dole na tych 62 kil.Ale ziadne diety uz nechcvem ani vidiet,za dlhe roky stacilo.Baby drzte sa.
Maoam, práve, že ja tú svoju váhu prijať nechcem. A chcela by som znova aspoň tých 45kg. Ach yo:-(
Cry, to s tym teplym jedlom je dobry blud, ale to snad vies? Nejde o to, ci je jedlo teple alebo studene, ale aku ma skladbu a ako je upravene.
Taka fajna biopolievka, sama zelenina, cisty vyvar, ma tolko malo kalorii, tu by si kludne mohla jest a casto! Alebo napr. pecene zemiaky, alebo nejaky zemiakovy nakyp, zelenina v pare, chude mäso, milion moznosti. Na svoju vysku musis byt velmi stihla, velmi dufam, ze to raz prijmes a budes mat krajsi zivot.
Maoam, to ja som široká... ja mám fakt aj široký chrbát. Ja keď niekomu poviem svoju váhu, tak mi zasa nikto neverí, každý si myslí, že mám tak o 5-6kg menej. Ale to robí asi tá postava. Ja aby som mala toľko kíl koľko mám teraz, ja si to musím stále vydrieť a odhladovať, alebo sa omezovať veľmi. Lebo ja nejedávam ani teplé jedlá, lebo sa bojím, že moc priberiem.. a ja som schopná aj normálnym jedením pribrať 1kg za deň. To sa mi stalo predvčerom. Poriadne som sa ani nenajedla a ráno 1kg hore!!!
Práve, že polku života sa trápim len váhou, PPP:-( Včera by som ti povedala, že chcem zomrieť, že mám chuť sa kvôli tomu predávkovať liekmi, a dnes... dnes som sa nevážila a dnes by som zasa veľmi chcela uzdravenie a začať žiť inak... krajšie... :-(
Cry, aha, tak to je fakt zle :-// od 12tich... Tak to si si prezila, vlastne viac ako polovicu svojho zivota sa trapis s PPP :-//. Ja mam taku postavu, ze som stihla, teda myslim konstrukciou, ale nie som prirodzene vychudnuta. Ja ked schudnem, tak hned zle vyzeram v tvari, lebo ju mam ovalnu a tak potom vyzeram hned prepadnuto, no a mam dost svalstva, takze ja prirodzene 48kg mat nikdy nebudem. Ale som rada za to, ze nemam siroky chrbat, nejak geneticky dane siroke boky a pod, lebo proti tomu sa vela neda robit.
Nastastie som zdedila po tejto stranke dobru postavu.