Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

sloniatko

ahojte kocky :) super zajtra rano sa pomeram odvazim a napisem sem :) sa z nas tesim :) este peknu nedelku prajem zajtra napisem viac sa ponahlam este do obchodu tak papa kocky :)

carey

Udavam aj svoje miery, ked uz teda chudneme :))

26.8. / 4.9. / 22.9.
Vyska 173 cm
Vaha: 65,3/64,4/63,7
Boky: 99,5/99/98,5
pas: 73/72/71
stehno 61/60/59,5
lítkok 36/36,5/36,5

Helus

Sloniatko dakujem nemam nic noiveho,citim sa super,ideme do zahrady rylovat,a zazimovavat.Mama som super obed ryzu+ kuracie ohnive maso,a teraz som mala horucu cokoladu.takze nehladujem,ale sa ani neprezieram,a zdravujem sa celkom zdravo,aj ked niekedy kusok cokolady aj ja zjeem.peknu nedelu vam perajem baby.

Maoam

Sloniatko, tak prispievam (merala som sa vcera)

den 26.08./04.09./22.09.

vyska 165/165/165

vaha 53,5/55/54,6

prsia 83/85/84

pas 68/70/69

boky 90/92/91

speky 84/85/85

stehno50/52/51

lytko 32/33/32,5

co sa mojho ciela tyka, ciel 52kg a z mier zovsadial take 2-3cm este.
Teda asi tak, ako Carey.

carey

Sloniatko - dakujem :) tak schudnut v mierach v bokoch tie 3cm a v stehne tak 2cm na vahe neviem ake cislo by som rada videla, ale asi tak 62kg.

S Maoam to uz tiahneme dlhsie, takze aj sa mozem pridat k vam...hlavne si nechaj cas na to schudnutie, rychlo sa pribera a pomalicky chudne. No prvy krok si uz urobila len tym, ze si sa rozhodla ze do toho ides, to je super. Teraz postupne ta mineralka, pohyb...za chvilku v tom budes ako doma :))

Maoam

Sloniatko a ak chces, mozem sem dat aj ja moje, spolu s tebou kazdych 14 dni, minimalne do Vianoc ta budem sprevadzat, lebo dovtedy chcem dojst do ciela ja sama :DD.
A mozno aj dlhsie, ak sa to dovtedy nepodari, co je dost pravdepodobne, ze to bude trvat este dlhsie.

Maoam

Sloniatko, ahoj, nemas za co.
Mam pre teba navrh. Zajtra rano sa odvaz aj pomeraj, vsade a zapis si to vsetko. A napis aj sem, aby bol lepsi prehlad a obraz o aktualnom stave.
Vaz a meraj sa kazdych 14 dni, budes mat dobry prehlad o postupe, ako sa ti dari, ako pomenis stravu a pridas pohyb.

sloniatko

ahojte.heluska ahoj dakujem moja :) posobis kludne a stastne :) mas nieco nove?
maoam dakujem za kazdu radu a mooc dakujem za ten clanok.
carey ahoj,ty si teda pekne schudla gratulujem ti :) A kolko chcesschudnut?
helus uzi si dovolenku.
ja som dnes cvicila.vecera extra zdrava myslim a pila som mineralku :) baby dakujem za kuk a za kazdy nazor a radu.maosm tebe mooc dakujem.

Maoam

Sloniatko, tu mas prispevok od RNG, skopirovany text, precitaj si prvu polovicu, to je pre teba dolezite.

Chut na sladke sa umerne zvysuje so spotrebou cukrov. Znacne poklesne, ked clovek je komplexne sacharidy, ktore uvolnuju cukor postupne, takze clovek nedostane pocas dna zachvat "zravosti"

Cokolada obsahuje endorfiny, co je hlavny dovod jej pritazlivosti. Endorfiny su latky, co podporuju pocit spokojnosti a stastia, takze az 50% zien podla napr tejto literatury dava prednost cokolade aj pred sexom

www.chocolate.org

Lenze na endorfiny clovek nemusi jest cokoladu s vysokym obsahom mlieka a cukru.

Kvalitne a ucinne su aj cokolady s menej, nez 15 % cukru a ziadnym mliekom. Tie su aj podstatne zdravsie, najma ked su kakaove boby v nich co najmenej prazene, cim sa zachova hromada antioxidantov v kakau a neznici sa natolko kakaove maslo dlhou oxidaciou za tepla.

Naviac teobromin cacao, zlozka z kakaa. potlaca chut a zvysuje spalovanie tukov.

Inac na sladenie sa da pridavat nielen cukor, ale rozne sladke polyoly, ktore nevyvolavaju taku "zravu" reakciu a nedovedu cloveka k obezite a cukrovke najma sa jedna o erytritol, ktory ma tak malu molekulu, ze sa sice absorbuje skoro 100 % v crevach ale nasledovne sa az 95% vyluci ladvinami.

Sladit sa da aj steviou, tj uplne bez sacharidov, velmi malickou davkov stevisidov a rebaudianosidov, ktore su najviac podporujuce regeneraciu pankreasu.

Helus

Maoam,dakujem dari sa mi fajn,mam teraz dovolenku.Zdravo sa stravujem stale,chodim na rychlu chodzu,aj s palickami,ale aj bez nich.A kondicny pride na rad,ked sa uz nebude dat moc vonku,teraz uprednostnujem vonok.Baby prajem vam pekny a slnecny vikendik.