ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
caute, ja som tiez prisla skor, doniesla som si zvysok domov
taak Sloniatko, najlepsie bude, ked prestanes tolko nad tym vsetkym premyslat a kupis si permanentku do fitka
3-4x do tyzdna 30min najnizsi stupen na stacionarnom bicykli alebo beziacom pase, postupne zvysovat na 45min, neskor zvladnes aj 60min a o 2 mesiace tu uz budu ine prispevky od teba
ked este k tomu vynechas tie sladke vody, vyzieranie sladkeho a das trocha pozor na stravu, bude z teba ten tuk odchadzat jedna radost
cafte, ja som dnes nakoniec prisla skor domov, lebo v kniznici sa pokazil skener, tak som si mohla piskat :/.
Ja som prave zjedla 2 taniere zelen.polievky a dzobem par susenych brusnic :)
A vecer hm este neviem co, ale mam tam mocarellu, nieco musim vymysliet.
helus cottage mi nikdy nechutil :) a dokedy mas dovolenku?si teda neodpocinies :(
Sloniatko asi Cottafe+ zeleninovy salat,pokial ma nenapadne nieco ine.
jaj baby co budete vecerat?
ano nik tu uz neni :( ti zavidim to tvoje odhodlanie do chudnutia super ti to ide zvladas to na 1s hviezdickou aj ked mas zdrav.problem .
Sloniatko, netusim, co je s nou, uz sa vobec neukazala, ale ani ostatne baby, Lolka, Goccia atd. uz viac nic, vsetko zmizlo bohviekam.
Sloniatko, no mne uz vela netreba, doladit este :D.
no ked myslis :) ale brucho mam fakt obrovske.maoam ty uz musis byt spokojna :) nevies co je s danou?
Sloniatko, to je opticky klam, lebo sa ti to zlieva do jedneho, uvidis, ked ti bude ubudat tuku z brucha a stehien, ake mas super boky a zadok ;-)
ahoj carey mne sa moje boky vobec nezdaju stihle lebo ked ich vidim spolu s bruchom ach..
ja som mala teraz jogurt s ovocim a este mandarinku potom.