ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
jj, presne ako ja, jablko :D
Ahojte:)
Ja prispejem tiez, ranajky jeden ananasovy kolacik a chlebik s maslom a paprikou :)
Obed fazulovy privarok za tanier a trochu ryze s kuratom.
Sloniatko ale tak tie miery nie su az tak strasne, to sa ti upravi ked budes pravidelne papat a cvicit. Inak pre teba na zaciatok mozno skor to plavanie alebo bike - napr. 45min 3x do tyzdna.
Ale ake mas chuducke boky :) ty budes asi typ jablka podla tohto
heluska ahoj ano len prispievaj :) teda ti nezavidim :( ja tu robotu dobre poznam drina fuu aspon spalujes :)
no brucho i nohy mam tucne najviac ale brucho :( a tie boky sa mi tiez nepacia..
maoam teraz uz nemozem merat uz pracujem sle zajtra rano to zmeram este raz :) no co by si mi poradila na to brucho?ja to tak mam odjakziva..hocico zjem tak ma nafukne a to staci len trosku zjest
Ahojte babulky,vidim ze sa tu prispieva,tak aj ja prispievam.Ranajky spaldova bageta+ Flora+ jahodovy dzem,mala som chut,po dlhych rokoch.Desiata jablko,obed-ryza+maso na uhorkach,a malujeme doma+ obuchavame staru omietku,takze makam cez dovolenku.
Sloniatko, tvoja mama ti narozpravala bludy, nemas merat brucho (cez pupok), ale PAS a ano to je to najuzsie miesto, vsak zmeraj aj teraz, ak mas moznost, ak si este doma, ak nie, tak zajtra :-)). To sa hned zmeni z 87 cez pupok na nejakych max. 80 uvidis :DD.
Ak sa ti nafukuje brucho po kazdom hlte, mas podla mna zle travenie, nedostatok enzymov, trav. stiav, lactobacilov, bodlo by vsetko dodat, alebo jes veci, ktore nevies dobre spracovat, ale to sa da spravit tym, ze upravis travenie a crevnu floru..
V reale budes mat ovela uzsi pas, ale ked ta velmi nafukuje, tak to je potom riadne skreslene.
Inak plusom je, ze vobec nemas siroke boky! Tvoj problem je brucho a nohy, ale inak...No a stehna a lytka spravis tym, ze budes robit pravidelne kardio, bud stacionarny bicykel, alebo beziaci pas, pripadne plavanie, ten tuk ti odtial pojde dole rychlo, ked to budes robit pravidelne. Boky ale mas uzsie skor, takze to je super!
maoam ahoj stehno i lytko som merala cez tu najtucnejsiu cast aj boky a ten pas asi viem kde len minule som sa dohadovala s mamou ze kde je pas a ona mi tvrdila ze cez pupok ale to neni pravda.dobre takze zajtra zmeram rano ten pas este raz tam kde som najuzsia?
Sloniatko, najlepsie bude, ked sa pomerias pred zrkadlom, pas meraj tam, kde je najuzsi, nie cez pupok, ale vyssie, proste to uvidis v zrkadle najskor, ked este nemas prax, stehno, lytko a boky zasa cez najsirsiu cast. Skus to este raz, ci sa tie miery pomenia.
ahojte kocky tak som sa pomerala ale vaha mi rano neviem preco nefungovala tak udavam vahu z tejto soboty takze tam neni moc rozdiel asi ziaden :)
24.9-
vaha=70kg
lytko=40cm
stehno tam kde ho mam najtucnejsie=61cm
boky=94cm
pas asi 87cm
neviem presne kde ten pas merat :( a mne sa strasne naduva brucho takze to neni presne lebo ja ked trochu nieco zjem ci sa napijem tak budem ho mat o niekolko cm vacsie alebo ked som vecer jedla rano je nafucane .. :(
tak ako baby?ja som ranajkovala graham rozok maslo a pol pohara mlieka desiata jogurt a ovocie asi a obed asi kuskus+zeleninka+asi syr :) a pijem vodu :)