Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Existuju este normalny muzi?

Príspevok v téme: Existuju este normalny muzi?
CCC1

Zamyslam sa ci este existuju niekde muzi - co??? Taky chlap, ktory neriesi a nie je zakomplexovany a nema potrebu ovladat zenu, kt. vyrastal v \"normalnej\" rodine kde matka alebo otec ho nedeptal, a nevylievali si svoje problemy na vlastnom dietati a on potom nenicil zenu... nie je egoisticky aj ked sme vo svojej podstate egoisticky..ale z lasky k zene sa dokaze prisposobit...nemam potrebu menit povahu chlapa...je schopny si zosuladit seba, priatelku a kamaratov a nevycitat a klast si podmienky ja a a a a aj..a moje potreby a ty sa prisposob..\"pohoda\" vydrzala az dva roky:DDD...a nie, ze clovek ma frajerku a sprepacením ju \"pretiahne\" a potom jej povie tak ja idem za chlapcami a este sa divi, ze preco je nasrata...ze clovek chce chlapa co sa aj vie o zenu postarat..aj ked zaraba viacej a nema problem sa rozdelit...povedat, vlastenej frajerke na dovolenku s chlapcami si aj poziciam ale s tebou nie...a ja vazne neviem ci som normalna a potom ked clovek je s nim na predlzenom vikende a sa ma opyta, vies ja niekedy pochybujem ci ma milujes.. co k tomu dodat, neviem a hovorim o 30rocnom chlapovi????...To kde su normalny chlapi...kt si chcu uzivat normalny vztah...kde si clovek chce uzivat blizkost cloveka a hlavne nenahanat si problemy...kde clovek nema problem dat \"slobodu\" chlapovi a byt aj tolerantny a chapavy...to uz vazne nik nie je normalny???

vindicta

CCC1: za normalne povazujes to co tebe vyhovuje? skor proste hladas cloveka, s ktorym sa bude dobre zit tebe... pravidla "normalnosti" stanovit nejde... aj ked sa o to pokusaju :)

CCC1

zda sa niekomu normalne z vas...ak niekto poviem..milujem ta, ale som v takom stave, ze by mi bolo jedno ak by si sa z hocikym vyspala...cudna laaaska...a ked som to uz nevydrzala...lebo jemu sa rozchadzat mechcelo a ukoncila to..lebo uz som bola neznesitilna aj sama sebe a unavena z vycitiek...ze zalezi mi na tebe...a ja ta chcem mat ako kamaratku v zivote..a ze to uz na co...odpoved lebo sme nieco prezili spolu...ale ist vonku a byt spolu len ked to jemu vyhovuje:DDD

doubledog

ladida
tak to mas super, ze je okolo teba tolko normalnych ludi. bud rada.
podla mna ich je malo, aj ked zas tazko povedat, co vlastne povazovat za normalne.

CCC1

mne je jasne, ze je kopec normalnych ludi...asi by som nemala kamaratov a ti su povacsine normalny..ale najst zreleho chlapa ci uz mladsieho alebo starsieho hmm. dost problematicke...

ladida

doubledog-v zasade vacsinou zdielam tvoje nazory na veci,ale v tomto nemas pravdu,je vela normalnych ludi,len ich je bohuzial menej vidiet.

ladida

CCC1- samozrejme,ze taki muzi existuju,aj ja mam takeho doma.jasne,ze mame svoje problemy obcas,aj sa pohadame,ale je to clovek so srdcom aj rozumom na pravom mieste a nie je jediny,ktoreho poznam.aj moji predchadzajuci boli normalni,vsimla som si ale,ze mnoho zien chronicky vybera toho isteho partnera dookola len v inom fyzickom prevedeni:D

Maoam

ach, tak vies, to je casto tak, kym chce zenu dostat, on to v tej chvili mozno aj tak myslel, ale tak presiel nejaky cas a veci sa zmenili...

teraz chce nieco ine

preto sa na druhych ludi neda spolahnut, vsak aj clovek sam sebou je castokrat velmi prekvapeny a tiez meni nazory, alebo sa za dva-tri-styri roky posunie inam a to, co bolo ked mal 26, v 30ke uz davno neplati

CCC1

mne je uplne jasne, ze je to o vyspelosti cloveka:DD cudne je len to, ze ako 26rocny vedel, ze chce vztah a mna a robil preto vsetko a zrazu..ked vztah zacal naberat na obratkach tak..ja neviem co chce, co citim a prezivam najtazsie obdobie zivota a riesit nieco nie..ved ono sa to samo vyriesi...popravde som unavena z akehokolvek vztahu...

"Toto nie je zoznamka" - Admin