Zamyslam sa ci este existuju niekde muzi - co??? Taky chlap, ktory neriesi a nie je zakomplexovany a nema potrebu ovladat zenu, kt. vyrastal v \"normalnej\" rodine kde matka alebo otec ho nedeptal, a nevylievali si svoje problemy na vlastnom dietati a on potom nenicil zenu... nie je egoisticky aj ked sme vo svojej podstate egoisticky..ale z lasky k zene sa dokaze prisposobit...nemam potrebu menit povahu chlapa...je schopny si zosuladit seba, priatelku a kamaratov a nevycitat a klast si podmienky ja a a a a aj..a moje potreby a ty sa prisposob..\"pohoda\" vydrzala az dva roky:DDD...a nie, ze clovek ma frajerku a sprepacením ju \"pretiahne\" a potom jej povie tak ja idem za chlapcami a este sa divi, ze preco je nasrata...ze clovek chce chlapa co sa aj vie o zenu postarat..aj ked zaraba viacej a nema problem sa rozdelit...povedat, vlastenej frajerke na dovolenku s chlapcami si aj poziciam ale s tebou nie...a ja vazne neviem ci som normalna a potom ked clovek je s nim na predlzenom vikende a sa ma opyta, vies ja niekedy pochybujem ci ma milujes.. co k tomu dodat, neviem a hovorim o 30rocnom chlapovi????...To kde su normalny chlapi...kt si chcu uzivat normalny vztah...kde si clovek chce uzivat blizkost cloveka a hlavne nenahanat si problemy...kde clovek nema problem dat \"slobodu\" chlapovi a byt aj tolerantny a chapavy...to uz vazne nik nie je normalny???
Existuju este normalny muzi?
CCC1: mne napriklad pride normalne, aby moja partnerka dokazala napisat tento nazov temy bez hrubky :)
CCC1: za normalne povazujes to co tebe vyhovuje? skor proste hladas cloveka, s ktorym sa bude dobre zit tebe... pravidla "normalnosti" stanovit nejde... aj ked sa o to pokusaju :)
zda sa niekomu normalne z vas...ak niekto poviem..milujem ta, ale som v takom stave, ze by mi bolo jedno ak by si sa z hocikym vyspala...cudna laaaska...a ked som to uz nevydrzala...lebo jemu sa rozchadzat mechcelo a ukoncila to..lebo uz som bola neznesitilna aj sama sebe a unavena z vycitiek...ze zalezi mi na tebe...a ja ta chcem mat ako kamaratku v zivote..a ze to uz na co...odpoved lebo sme nieco prezili spolu...ale ist vonku a byt spolu len ked to jemu vyhovuje:DDD
mne je jasne, ze je kopec normalnych ludi...asi by som nemala kamaratov a ti su povacsine normalny..ale najst zreleho chlapa ci uz mladsieho alebo starsieho hmm. dost problematicke...
doubledog-v zasade vacsinou zdielam tvoje nazory na veci,ale v tomto nemas pravdu,je vela normalnych ludi,len ich je bohuzial menej vidiet.
CCC1- samozrejme,ze taki muzi existuju,aj ja mam takeho doma.jasne,ze mame svoje problemy obcas,aj sa pohadame,ale je to clovek so srdcom aj rozumom na pravom mieste a nie je jediny,ktoreho poznam.aj moji predchadzajuci boli normalni,vsimla som si ale,ze mnoho zien chronicky vybera toho isteho partnera dookola len v inom fyzickom prevedeni:D
ach, tak vies, to je casto tak, kym chce zenu dostat, on to v tej chvili mozno aj tak myslel, ale tak presiel nejaky cas a veci sa zmenili...
teraz chce nieco ine
preto sa na druhych ludi neda spolahnut, vsak aj clovek sam sebou je castokrat velmi prekvapeny a tiez meni nazory, alebo sa za dva-tri-styri roky posunie inam a to, co bolo ked mal 26, v 30ke uz davno neplati
mne je uplne jasne, ze je to o vyspelosti cloveka:DD cudne je len to, ze ako 26rocny vedel, ze chce vztah a mna a robil preto vsetko a zrazu..ked vztah zacal naberat na obratkach tak..ja neviem co chce, co citim a prezivam najtazsie obdobie zivota a riesit nieco nie..ved ono sa to samo vyriesi...popravde som unavena z akehokolvek vztahu...
"Toto nie je zoznamka" - Admin
to je o charaktere, vyspelosti, vnutornej zrelosti, takych ludi - muzov i zien je v tomto svete minimum.....