Zamyslam sa ci este existuju niekde muzi - co??? Taky chlap, ktory neriesi a nie je zakomplexovany a nema potrebu ovladat zenu, kt. vyrastal v \"normalnej\" rodine kde matka alebo otec ho nedeptal, a nevylievali si svoje problemy na vlastnom dietati a on potom nenicil zenu... nie je egoisticky aj ked sme vo svojej podstate egoisticky..ale z lasky k zene sa dokaze prisposobit...nemam potrebu menit povahu chlapa...je schopny si zosuladit seba, priatelku a kamaratov a nevycitat a klast si podmienky ja a a a a aj..a moje potreby a ty sa prisposob..\"pohoda\" vydrzala az dva roky:DDD...a nie, ze clovek ma frajerku a sprepacením ju \"pretiahne\" a potom jej povie tak ja idem za chlapcami a este sa divi, ze preco je nasrata...ze clovek chce chlapa co sa aj vie o zenu postarat..aj ked zaraba viacej a nema problem sa rozdelit...povedat, vlastenej frajerke na dovolenku s chlapcami si aj poziciam ale s tebou nie...a ja vazne neviem ci som normalna a potom ked clovek je s nim na predlzenom vikende a sa ma opyta, vies ja niekedy pochybujem ci ma milujes.. co k tomu dodat, neviem a hovorim o 30rocnom chlapovi????...To kde su normalny chlapi...kt si chcu uzivat normalny vztah...kde si clovek chce uzivat blizkost cloveka a hlavne nenahanat si problemy...kde clovek nema problem dat \"slobodu\" chlapovi a byt aj tolerantny a chapavy...to uz vazne nik nie je normalny???
Existuju este normalny muzi?
jajka : mas priatela?alebo chces priatela?
a existoval niekedy normalny muz? ak hej, tak to jeho zena dobre tajila :)
Poznám ženy,ktoré majú naozaj bohatých priateľov a nemajú silikóny a nemajú veľké prsia.
odpovedam na otazku: asi nie. myslela som ze hej, ale nezda sa mi.
ale tie ktore chcu, si ich spravit urcite daju.
Nemyslim si,ze kazda zena,ktora ma silikony si chce ulovit bohateho muza.
to je v podstate normalne. v cine chceli pred par sto rokmi zeny ktore mali co najdrobnejsie nôžky. tak im ich odmala rezali a stahovali, ani chodit nemohli. to bolo sexy vtedy.
v nejakom africkom kmeni to zas vyhrava ta, co ma najviac kruhov nastcenych na krku.
a podobne. tak by nam ani nemalo byt divne ze zeny co si chcu ulovit dobre situovaneho chlapa, si davaju rezat prsia.
paradoxne minule som pocula stazovat sa dve baby, ze kazdy chlap chce len odfarbenu silikonovu pipku s gelovymi nechtami a 45kg......tak vidis, aj zeny maju podobny problem ako ty :-DD
to hej, viem o tom:)
tak asi byvas v nespravnom meste ;-)