Zamyslam sa ci este existuju niekde muzi - co??? Taky chlap, ktory neriesi a nie je zakomplexovany a nema potrebu ovladat zenu, kt. vyrastal v \"normalnej\" rodine kde matka alebo otec ho nedeptal, a nevylievali si svoje problemy na vlastnom dietati a on potom nenicil zenu... nie je egoisticky aj ked sme vo svojej podstate egoisticky..ale z lasky k zene sa dokaze prisposobit...nemam potrebu menit povahu chlapa...je schopny si zosuladit seba, priatelku a kamaratov a nevycitat a klast si podmienky ja a a a a aj..a moje potreby a ty sa prisposob..\"pohoda\" vydrzala az dva roky:DDD...a nie, ze clovek ma frajerku a sprepacením ju \"pretiahne\" a potom jej povie tak ja idem za chlapcami a este sa divi, ze preco je nasrata...ze clovek chce chlapa co sa aj vie o zenu postarat..aj ked zaraba viacej a nema problem sa rozdelit...povedat, vlastenej frajerke na dovolenku s chlapcami si aj poziciam ale s tebou nie...a ja vazne neviem ci som normalna a potom ked clovek je s nim na predlzenom vikende a sa ma opyta, vies ja niekedy pochybujem ci ma milujes.. co k tomu dodat, neviem a hovorim o 30rocnom chlapovi????...To kde su normalny chlapi...kt si chcu uzivat normalny vztah...kde si clovek chce uzivat blizkost cloveka a hlavne nenahanat si problemy...kde clovek nema problem dat \"slobodu\" chlapovi a byt aj tolerantny a chapavy...to uz vazne nik nie je normalny???
Existuju este normalny muzi?
sa ich spytaj:)
preco taka v BA nie je ziadna?
pojem "normalny" je velmi relativny, ja povazujem za normalnu zenu taku, ktora je prirodzena, laskava a mila, spontanna a bezprostredna bez stylizacie a skrobenych poz.. pricom taka napriklad v BA nie je ziadna, cize asi to normalne nie je, preto tento pojem je tak subjektivizovany, ze je vlastne neobjektivizovatelny:)
celkom sa mi to paci ....... a celkom sa to sem hodi ....... a celkom to na nich sadne
Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.
Neviem preco utocis na moje nazory.
Ufff...tak teda uz musim - len skoda, ze sa meni kazde dva tyzdne - takze asi velku vypovednu hodnotu nema...
ale nie KAZDY muz chce zenu vyuzit, rovnako to plati aj pre zeny. Najdu sa aj taki, vtedy to boli, ludia sa stazuju, su nestastni rozpravaju o tom, a potom z toho mame vsetci dojem, ze stastie neexistuje. Pretoze, ked je niekto v spokojnom vztahu, nevazi si to. Nepise na fora aky je rad ze ma lasku. Preto to vyvolava mylny dojem.
Tak ako su normalni, su aj nenormalni. Tak ako niekto vie gramatiku, tak ju niekto nemusi vediet atd atd.
VaMo : nie je to momentalne rozpolozenie danej osoby,je to jej nazor na falosne vztahy,lasku a muzov.
1. ignoruj zatrpknute prispevky, kt. nemaju ziadnu vypovednu hodnotu a su len obrazom momentalneho rozpolozenia danej negativisticky naladenej osoby
2. Laska je v mojich ociach /hoci to vyzneje ako klise/ AKCEPTACIA toho druheho a pripravenost k obojstrannym kompromisom. Takze ak nie ste obaja schopni akceptovat svoje postoje a spravanie v zasadnych veciach, nebudete stastni ani jeden ani druhy.
co je normalne pre jedneho, nemusi byt pre ineho. to je fajn :)