Ako prehovoriť rodičov?

snejty

Lilka - otec ma pravdu. Mas funkcny mobil, novy momentalne nepotrebujes. Setri si. Neskor sa ti peniaze budu hodit. Pripadne sa porad s babkou. Ked ti dala tolko penazi, asi to malo nejaky ucel. Ako to zdovodnila babka?

kardy25

mám 13 rokov a chcem si sat septum ale neviem ako mám prehovoriť rodičov aby mi to dovolili,ďakujem za každú pomoc

Pauluska

Kimmy_CA
fuj, to je inak nechutné, neznášam hentaký druh "humoru" toho chlapa mám automaticky za kkta, ľudia si pletú humor s trápnosťou

Annakana

Mám 11 rokov. Prosím pomôžte mi ako prehovoriť rodičov aby som išla do susedného mesta mojej dediny do obchodov. Ďakujem:D!

Samo-Samko

Ahoj mám 12 rokov.

Chcem sa opýtať mám dostať Xbox one X na vianoce pod stromček. A chcem ho dostať skôr , čo mám robiť ?
Prosím poraď my .

Tomeas

Prosím vás pomôžte mi. Mám 13 a mám mobil za 120€ mám ho akurát 2 roky a už od začiatku je zlý,seká,má malú pamäť atď.
O chvíľu mám narodeniny a ja by som potreboval nový mobil lebo do môjho mobilu sa nedá nič stiahnuť lebo mám málo miesta. Môj otec povedal že by som ho mohol mať ale mama o tom nechce ani počuť.
Ďakujem

Vikina016

Dobrý deň. Chcela by som sa opýtať, či neviete ako mám prehovoriť rodičov aby mi kúpili nový mobil. Mobil ktorý mám teraz je IPhone 6s a dostala som ho na Vianoce, no teraz by som chcela nový lebo vždy keď sa mi aktualizuje softvér, tak mi výpiše že je to taká aktualizácia, že budem mať všetko aj IOS ako má IPhone X a nakoniec mám hovno. Prosim, pomôžte mi.