Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ako boli porod?

blondula

ja som rodila spolu s jednou,pre ktoru to bol najhorsi zazitok v zivote ! :D 4 hodiny trpela,fucala,doslova revala,preklinala vsetko,aj lekarov a stale prosila,aby jej nieco dali,lebo citi,ze zomrie :D aj sa pocikala,pokakala a nakoniec som to mohla aj vidiet,lebo som si mohla odbehnut na zachod :DDD ja som po 4 hodinach bolesti podobnym menstruacii,hnacke,bolesti krizov....nakoniec podstupila sekciu,lebo napriek kontrakciam mi moj syncek vobec ani o centimeter sa nepohol a ja som bola uzavreta :D ...

miladada

heheh to si dobre prirovnala chlapa ktory sa opije,je mu zle a znova to urobi.celkom dobre :-)no som zvedava na to vsetko,kazdopadne sa budem na to tesit

annddyxxl

mne len tvrdlo brucho tak sme sli a nactg ukazovalo kontrakcie.20.10 mi pustila vou a 22.50aj bola.presne len kontrakcie su take dost neprijemne..priznam sa ze vtej chvili som si tiez vravela ze nikdy viac ale ked mimju domiesli a mesiac po porode si vravim a sla by som znova-stoji to za to.to ako ked sa vchlap opije a je mu strasne zle a povie si ze uz nikdy nepije:-) a pritom znova urobi to iste..

watermelon

Ked sa tak bojíte tak voľte alternatívu napr baby friendly nemocnicu al. pôrodný dom v breclave, ja som rodila doma, obe pa ma rešpektovali, nediktovali kedy mám ako tlačiť, žiadne hovna zo mňa nešli, normálne som bola pred pôrodom na veľkej, žiaden klystir. Rodila som v rôznych polohách, vo vani sa to pohlo. Natrhla som sa tak ze by bol treba 1 steh a ten som odmietla. V každom pripade hocikde budete rodiť nesmiete tam ísť so strachom. Milióny žien rodili, kvôli bolesti ísť na cisársky je zbabelstvo, nieco si o tom prečítajte, AK nie je nevyhnutný tak vôbec nie je dobrý pre babo. Kníh je o tom dosť.

Lucy02

Zdravim vas zienky.
Ja som rodila v KE-Saci, dva roky dozadu.
Plodova voda mi odtiekla o 6 rano, a to som nespala skoro celu noc, pretoze som mala tusenie ze dnes to pride. :D O 9 som zacal mat dost silne kontrakcie, to je asi najhorsie pri porode,tie kontrakcie, nastastie mna dlho nevytrapili.Maly sa narodil 14.30.islo to celkom rychlo.Mne robili aj klistir, dost neprijemna vec.Aj ma pri porode nadstrihoval doktor a samotny porod netrval dlho, sestrisky mi zatlacili na brucho a robila som len to co mi povedal doktor.Nekricala som pri tom len z tych tlakov zo mna vyslo par vykrikov.Jedine co ma zarazilo bolo to ze ma surovo, pan doktor zasival to ma dost bolelo.
No ale ked mi doniesli drobceka, v tom momente som na vsetko zabudla.:D
Hlavne netreba mysliet na zle veci, ale tesit sa na prichod babatka.
Drzim palce a prajem vela stastia

annddyxxl

mne sestricka vravela-pojde kakajte aj cikajte nebojte sa no este este...bola zlata lebo aj ja som sa toho bala ze ked budem tlacit ze kolko toho bude ale nebolo to zle.aj ta mozu nastrihnut zjednoduchsia ti to..bola som aj ja..a teraz mi to uz ani nepride ze som rodila..ale je to zazitok.ked i doniesli malu aj mi slzy vyhrkli..este som tam aj na fit lopte sedela sice som bola otvorena uz na 6-7prstov.

annddyxxl

sestricky ti tlacia na brucho a usmernuju ta a radia ti ako tomu malemu mozes pomoct vyjst von lahsie.v trencine nedavaju klistir..ked aj vyslo tak sestricka to utrela a nerobila z toho vedu ani ma nezdrbala alebo mi nevynadala.mala som starsie panie a boli uzasne a dr.okoló 35rocnu..spokojni sme boli s manzelom.vies ako to chodi raz nadavaju nna trencin,ilvu,kramare.je to na tom ake sestricky vychytas.

annddyxxl

nemozte si vravet co ak..coak sa stane toto hento..takto nemozte rozmyslat.som si povedala moja mama prezila 5 ja neprezijem 2porody?a nekrici sa az tak pri tom..to zavisi ktora je aka citliva ale treba zatnut zuby a ides a povedzte si vsak to zvladnem nie..viem ze sa to lahko vravi ale treba mysliet pozitivne..

miladada

dakujem vam pekne za prispevky,budem rada ak sa este niekto podeli o svoj zazitok.tiez si vravim,ze tolko zien uz porodilo,ze to musi zvladnut asi kazda,len ked si predstavim tu bolest,mam z toho strach.este co by ma zaujimalo,kedze ste tlacili,tak nie raz tie co mavali vyprazdnovacku,ci sa pri tlaceni aj pokakali.asi je to dost mozne,ze pri tlaceni to vyjde,chcem vediet,ci ste si boli toho vedome,ze ste to vypustili.a co ma najviac zaujima,je to,ze ked nevladzete tlacit co sa potom bude diat?aj toho sa bojim,ze by som nevladala :-(