Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ako boli porod?

dellya

ja tiež, keby som si to nááhodou rozmyslela, tak len sekciou, prirodzene neprichádza do úvahy!
a darmo nás tu presviedčate o opaku..

lulu22

tak isto ma strása pri predstave nastrihávania....
ženy si pri pôrode toľko toho vytrpia a ešte rozmýšľam vôbec, či má význam priviesť dieťa na tento svet.. (ale to len čisto teoreticky)

bebkabb

baby, veď nebláznite... Nie je to také strašné žeby sa to nedalo vydržať. Je to neskutočne nádherný pocit, priviesť na svet dieťatko a naozaj je to tak, že keď maličké výjde von, tak je to taká úľava a radosť, že si na bolesť ani nespomeniete. A ešte k tým cisárskym rezom - ja by som si v živote nedala robiť cisársky (len zo zdravotných dôvodov), keď som videla tie ženy ako po cisárkom 24 hodín ležia, cievkovanie, bolesti pri zakašľaní, zasmiatí... dakujem neprosím. A to pri prvom pôrode ma museli nastrihnúť až po konečník a dva týždne po pôrode som sedela len na jednej polovičke zadku... Pôrod nie je taký hrozný, nečítajte a nehľadajte informácie o ťažkých pôrodoch, potom si spravíte z pôrodu blok a potom to ide ťažšie.

??!!??

no hej máš pravda, ja som pri men´štruácii volakedy "škrabala steny" potom prvím sexom to prešlo a poviem ti pôrod boli ale je to úžasný pocit a v sekunde ako bábo porodíš je všetko preč a to doslovne (keď si odmyslíš zašívanie :-))