Ahoj, moja známa by mala ísť na operáciu chrbtice na neurochirurgiu v žiline. Ležali ste tam niekto? Boli ste spokojní s personálom atď.? Ďakujem, nevie sa rozhodnúť...
Neurochirurgia Žilina - aké to tam je?
Som po oeracii platnicky na tunajsom oddeleni, touto cestou chcem podakovat lekarskemu timu pod vedenim prim. Macugu ako aj vsetkynm sestrickam, ktori sa o mna, ale aj pacientky byvajuce so mnou na izbe, perfektne starali. V dnesnej dobe stretnut takych obetavych ludi aki su na tomto oddeeni je skutocne uzasne. Vsetkym Vam velmi pekne dakujem a prajem Vam vo vasej praci vela uspechov.
Som po oeracii platnicky na tunajsom oddeleni, touto cestou chcem podakovat lekarskemu timu pod vedenim prim. Macugu ako aj vsetkynm sestrickam, ktori sa o mna, ale aj pacientky byvajuce so mnou na izbe, perfektne starali. V dnesnej dobe stretnut takych obetavych ludi aki su na tomto oddeeni je skutocne uzasne. Vsetkym Vam velmi pekne dakujem a prajem Vam vo vasej praci vela uspechov.
Ahoj, ja som ta lezala minuly rok po operacii platnicky. Cele oddelenie je velmi prijemne a personal velmi ochotny, dokonca som bola prekvapena aka tam bola dobra strava, vzdy som pocuvala ake je to hrozne v nemocnici ale ja to povedat nemozem. Minuly rok som im dala svoje 2% z dani a planujem to urobit aj tento rok.
Bol ste niekto operovany na vymenu platničiek v Žiline? prosim chcem vediet o tom viac. Mapujem sitiaciu potrebujem zoperovat a neviem sa rozhodnut kde Žilina alebo Nove Zamky??????????
Som po operácii platničky a cítim sa fajn.Neurochirurgia v Žiline jednoznačne vedie.Nikde som sa nestretol s takým vynikajúcim personálom.Klobúk dole pred nimi.
v ziline je vsetko katastrofalne a hlavne nemocnica, kto chce prezit, tak nech ide skor do martina alebo inde.zilinska nemocnica nepatri do poprednych rebrickov v ramci hodnotenia kvality.
hrozí mi oprácia mozgu má niekto skúsenosť?Ďakujem
Operovali tam moju sestru a nesťažovala sa, kúpou nových prístrojov (hlavne tých na operáciu chrbtice)to tam pozdvihli, myslím, že nie je dôvod pochybovať a váhať.