Nechapem to stale sa my zeny zaoberame svojou vahou a kazdy dekagram kt.sa na nas nabali nam sposobuje strasnu traumu..Je to nechutne, detinské,..Zamyslime sa prosim nad problemami kt. nie su spojené s tukovými vankúsikmi ale sú podstatne dolezitejsie! Choroba, hlad, boje...to su problemy..a nie tie nase..Naučme sa prosim VAZIT si samu seba!!! Ved uz davno nie je trend vychrtlík vesiakov "modelok"!Odhliadnuc od toho kazda sme iná..kazda jedinecná, kazda okuzlujuca svojim sposobom..tak preco sa vsetky chceme trapit niekedy az drastickými dietami,tabletkami,naplastami kt. 100 %funguju.. kt. ako viete nepomozu alebo nemajú stali efekt a co najviac su NEZDRAVE...zijeme len raz..takze zmierme sa s tym ake sme a vyuzije me to pekne, jedinecne co je v nas!!A takisto vsetko co mame na sebe je nasím vlastníctvom takze sa to netreba bat ukazat...ukazte svetu kto ste a ze ste na seba hrda a spokojna so svojimi mierami aj ked to nie je 90:60:90..A ked sa predsa len rozhodnete nieco so sebou spravit a zacnete chodit do fitnes centra nechodte tam preto lebo musite do 2 tyzdnoch zhodiť par kilogramov alebo preto ze vasu suseda je atraktivnejsia abo nebodaj ze to vas partner vyzaduje ale preto ze sa chcete citiť lepsie-mat lepsiu kondiciu spoznat novych ludi..
diety- dakujem NEPROSIM !!!!!
Envy si supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer :)))))))
No na toto musim reagovat...envy gratulujem konecne zdravy nazor!!!!
amandaa neviem kolko mas sice rokov ale tipujem ze patris medzi nastrone..takze mozno to pochopis neskor..ked pridu uplne ine problemy....
ja by som sa nedokazala zmieriť s tým že by som bola tlsta
super si to napisala
pekné :)