diety- dakujem NEPROSIM !!!!!

Príspevok v téme: diety- dakujem NEPROSIM !!!!!
envy

Nechapem to stale sa my zeny zaoberame svojou vahou a kazdy dekagram kt.sa na nas nabali nam sposobuje strasnu traumu..Je to nechutne, detinské,..Zamyslime sa prosim nad problemami kt. nie su spojené s tukovými vankúsikmi ale sú podstatne dolezitejsie! Choroba, hlad, boje...to su problemy..a nie tie nase..Naučme sa prosim VAZIT si samu seba!!! Ved uz davno nie je trend vychrtlík vesiakov "modelok"!Odhliadnuc od toho kazda sme iná..kazda jedinecná, kazda okuzlujuca svojim sposobom..tak preco sa vsetky chceme trapit niekedy az drastickými dietami,tabletkami,naplastami kt. 100 %funguju.. kt. ako viete nepomozu alebo nemajú stali efekt a co najviac su NEZDRAVE...zijeme len raz..takze zmierme sa s tym ake sme a vyuzije me to pekne, jedinecne co je v nas!!A takisto vsetko co mame na sebe je nasím vlastníctvom takze sa to netreba bat ukazat...ukazte svetu kto ste a ze ste na seba hrda a spokojna so svojimi mierami aj ked to nie je 90:60:90..A ked sa predsa len rozhodnete nieco so sebou spravit a zacnete chodit do fitnes centra nechodte tam preto lebo musite do 2 tyzdnoch zhodiť par kilogramov alebo preto ze vasu suseda je atraktivnejsia abo nebodaj ze to vas partner vyzaduje ale preto ze sa chcete citiť lepsie-mat lepsiu kondiciu spoznat novych ludi..

eviska

kiri,envy a timuska uplne ma ide rozhodit,ked citam :170cm 62kg a potrebujem schudnut na 55.Ja mam dokonca 30kg naviac a bolo mi az trapne sa s tym priznat ked som vsade citala odkazy typu:musim zhodit 5kg.Pribrala som pocas tehotenstva 25 kg ale ani predtym to nebola ziadna slava.Potom som 8 mesiacou kojila takze chudnutie prislo na rad az teraz.Ked vidim mojho drobceka na vahu som vobec nemyslela.Nerozumiem tomu preco niekto zacina s 90dnovkou ak ma naviac len par kg.

kiri

envy aj timuska, obe mate pravdu. Aj mna rozculuju cajky s musou vahou, co nariekaju v skusacej kebinke, ze im je velkost 36 mala. Mam uplne rovnaky problem, ako timuska s tou 20 kilovou nadvahou a odkedy drzim tu 90 dnovu, tak sa citim o 1500 lepsie lebo ma prestali boliet klby a prestalo mi byvat po kazdom jedle zle. Ale tiez mi nie je lahostajne to, ze musim prejst 10 obchodov, aby som na tu svoju prdel nasla nohavice. Je to deprimujuce, ked uz konecne niekde nejake zapinam s tym, ze vydychnem vsetok vzduch (vsetky vieme, ze gate casom trochu povolia) a do kabinky mi vbehne 50 kilova predavacka, hodi na mna opovrzlivy pohlad so slovami: uzke, ze? No...väcsie nemame...
Aj slak ma moze trafit, co sa to so mnou za tych par rokov stalo. Minule na mna akysi teenager poznamenal v buse, ze buchta. (sedliak sprosty). Najprv som bola od zlosti az mimo a potom som doma hodinu plakala. Ale najsrandovnejsie na tom je, ze nasa skolnicka, ktora je malinka a gulata ako jablko mi minimalne raz do tyzdna povie, ze by sa mi patrilo zhodit....hm.....no co na to povedat?

envy

mila tinuska...ano samozrejme ospravedlnujem sa ze som to lepsie nespecifikovala....Obsah tej uvahy sa mal zamerat na zeny kt. nemaju zdravotne problemy s nadvahou ale na tie co sa rucaju pri pohlade do zrkadla ked maju o jeden gram viac..apropo nikomu nebranim drzat diety len som vyjadrila svoj nazor ze netreba sa podcenovat ked nemas tie "spravne" miery...Povedzeme si rovno kolko zien drzi dietu a vonkoncom nema nadvahu ani ziadne problemi s nou spojene a drzi ju len preto lebo ma o jeden faldik na viac od susedy...a prave toto som chcela zvyraznit..kazda sme jedinecna!!!

timuska

envy napadlo ti, ze niekto mozno chudne hlavne preto, aby nebol chory?
myslis ze 20 kg nadvaha, ktora nici klby a chrbticu, moze sposobit cukrovku, zvysuje riziko srdcovo-cievnych chorob je pre mna banalita?
viem ake je to mat 60kg aviem ake je to mat 80 kg - proste sa citim s 20kg nadvahou zle. ze ked schudnem, budem lepsie vyzerat? to je uz len take plus k tomu vsetkemu. takze tak...

kiri

...amanda, to ta dneska niekto riadne nasral, alebo si takato protivna zmija vzdy? Pokial mas chut niekoho ponizovat a vybijat si komplexy, zaloz si niekde vlastnu temu....napriklad: Som zakomplexovana hlupana a chcem ti nadat. Mozno sa najde este niekto sprostejsi, kto sa necha dodrbat. Co mas vlastne za problem? Niekto si na tebe vybija zlost a ty sa nevzopries, ale radsej poslapes niekoho pod sebou? Tu ti to nevyde, chod prec.
howgh