Asi som sa zalubila do spoluziacky

Príspevok v téme: Asi som sa zalubila do spoluziacky
lucia798

Mám 18 rokov a chodím do štvrtého ročníka na sš. Na začiatku minulého roka k nám na školu prestúpila nová spolužiačka. Po čase sa z nás stali veľmi dobré kamarátky. Chodili sme spolu často von, veľmi sme si rozumeli a mohli sme sa baviť o všetkom. Toto leto som k nej však začala cítiť niečo viac ako kamarátstvo. Začala ma priťahovať a je veĺmi krásna. Stále na ňu musím myslieť. Vzťahy s chalanmi mi nikdy nevydržali dlhšie ako mesiac. Viem že ona skoro rok nikoho nemala. Na začiatku školského sa náš vzťah však zmenil. Začala ma často volať k nej domov aby sme sa spolu učili, občas sa ma letmo dotkne a v škole keď sa len na ňu pozriem tak sa na mňa usmieva. Neviem ako mám zistiť či aj ona cítí niečo ku mne. Niekedy keď sme u nej mám strašnu chuť ju pobozkať. Bojím sa jej niečo povedať lebo ak ku mni nič necíti tak pravdepodobne sa naše kamarátstvo skončí. Strašne ju chcem, vzťah s ňou si viem predstaviť ale desí ma predstava že som lesbička. Ešte aj keď mi nevydržal žiadny vzťah s chalanom ale to som už písala. Poraďte mi čo mám robiť.

Leaaa

...jesis, toto je cisto vymyslene...neverim ani jednu vetu, strasne trapne..a este ako sa to vyvijalo, strasne predvidatelne...vas taha za nos, ste naleteli nejakemu decku a este ste z toho aj nadrzani..

wreck

ojojjooj, na tvojom mieste by som sa kratko zamyslel ci sa chcem aj nadalej strapnovat svojimi prispevkami, ak nemam ani len tusenie ako funguje adresovanie v pocitacovych sietach.

ak ano, tak potom samozrejme pohoda a pokracuj smelo dalej... :-)

lucia798

Áno dali :)S babou je to super skvelo sme si rozumeli už ako kamarátky. Chalani ma nikdy moc nepriťahovali a sex s nimi sa nedá porovnať s tým čo mám teraz a s babou je to všetko také jemnejšie. V škole nik ani netuší že spolu niečo máme, povedali sme to len pár kamarátkam.