Asi som sa zalubila do spoluziacky

Príspevok v téme: Asi som sa zalubila do spoluziacky
lucia798

Mám 18 rokov a chodím do štvrtého ročníka na sš. Na začiatku minulého roka k nám na školu prestúpila nová spolužiačka. Po čase sa z nás stali veľmi dobré kamarátky. Chodili sme spolu často von, veľmi sme si rozumeli a mohli sme sa baviť o všetkom. Toto leto som k nej však začala cítiť niečo viac ako kamarátstvo. Začala ma priťahovať a je veĺmi krásna. Stále na ňu musím myslieť. Vzťahy s chalanmi mi nikdy nevydržali dlhšie ako mesiac. Viem že ona skoro rok nikoho nemala. Na začiatku školského sa náš vzťah však zmenil. Začala ma často volať k nej domov aby sme sa spolu učili, občas sa ma letmo dotkne a v škole keď sa len na ňu pozriem tak sa na mňa usmieva. Neviem ako mám zistiť či aj ona cítí niečo ku mne. Niekedy keď sme u nej mám strašnu chuť ju pobozkať. Bojím sa jej niečo povedať lebo ak ku mni nič necíti tak pravdepodobne sa naše kamarátstvo skončí. Strašne ju chcem, vzťah s ňou si viem predstaviť ale desí ma predstava že som lesbička. Ešte aj keď mi nevydržal žiadny vzťah s chalanom ale to som už písala. Poraďte mi čo mám robiť.

bella12

v stredu to dobre dopadlo pre Teba - ale pre ňu? Ak Ti záleží na nej záleží viac ako na sebe, tak budeš rešpektovať jej rozhodnutie. Nič sa ani nezačalo - lebo priznaj si, nachystala si na ňu pascu a to nebolo z Tvojej strany fér.

lucia798

Tak v stredu to nakoniec dobre dopadlo. Keď sme boli pripité tak som ju začala bozkávať. Po chvíli sa odtiahla a spýtala sa ma čo robím. Povedala som jej čo k nej cítim a ona mi povedala že ma ľúbi a ďalej sme sa bozkávali až sme skončili v posteli. Do dnes bolo všetko v poriadku ale dnes ráno mi povedala aby sme ostali iba kamarátky. Vraj preto lebo sa bojí čo by jej povedal otec keby zistí že má niečo s babou. Vravela že priam neznáša homosexuálov. Neviem čo mám robiť nechcem na ňu tlačiť ale nechcem ani aby to skončilo pre takúto blbosť.

lucia798

Tak viem že nemá nič proti homosexualným vzťahom. V stredu som sama doma tak by som ju zavolala ku mne spať a nachystam fľašu vína a keď by bola pripitá tak ju skúsim pobozkať. Keby niečo tak sa vyhovorím na alkohol.

bibi123

lucia-tu by som bola velmi opatrna-aj my sa s naj. kamoskou na seba usmievame, navstevujeme sa u seba doma, vypusinkujeme sa a vystiskame, ked sa stretneme, ked niektoru nieco trapi, piseme si na koniec sms, ze sa lubime, ALE VYLUCNE Z KAMARATSKEHO HLADISKA!!! To, ze Ti nevysiel ani jeden vztah s chlapcom je v tomto veku normalne, chlapci su este myslienkovo zaostali, takze nelam nad nimi palicu a pockaj par rokov, alebo si najdi starsieho:O)))Podla mna sa len teraz pocas puberty hladas. Ak Ti to vrta v hlave, vyprovokuj debatu o vztahoch u rovnakych pohlavi a uvidis jej reakcie, ci je k tomu priklonena a ci by si to vedela predstavit...

bibba

skuste ist niekam, mierne sa opite a vtedy si dajte tu pusu. ak sa nieco udeje, na druhy den sa otom porozpravajte. aby si si nahodou nespravila nejaky trapas a este aj prisla o kamaratku, ktora ta lubi ako kamaratku a ty ju lubis ako dievca. je to rozdiel...

lucia798

Len ja hned rozmyslam ze ak by som s nou nieco mala tak co na to povie rodina, kamarati atd. A najprv musim zistit ako mam povedat spoluziacke co k nej citim.

Maoam

na tom nie je nic zle, mozno si bisexualka, mnohe zeny su bi a co na tom, nic, aj keby si bola lesbicka, si rovnako cenny clovek ako kazdy iny