Mám 18 rokov a chodím do štvrtého ročníka na sš. Na začiatku minulého roka k nám na školu prestúpila nová spolužiačka. Po čase sa z nás stali veľmi dobré kamarátky. Chodili sme spolu často von, veľmi sme si rozumeli a mohli sme sa baviť o všetkom. Toto leto som k nej však začala cítiť niečo viac ako kamarátstvo. Začala ma priťahovať a je veĺmi krásna. Stále na ňu musím myslieť. Vzťahy s chalanmi mi nikdy nevydržali dlhšie ako mesiac. Viem že ona skoro rok nikoho nemala. Na začiatku školského sa náš vzťah však zmenil. Začala ma často volať k nej domov aby sme sa spolu učili, občas sa ma letmo dotkne a v škole keď sa len na ňu pozriem tak sa na mňa usmieva. Neviem ako mám zistiť či aj ona cítí niečo ku mne. Niekedy keď sme u nej mám strašnu chuť ju pobozkať. Bojím sa jej niečo povedať lebo ak ku mni nič necíti tak pravdepodobne sa naše kamarátstvo skončí. Strašne ju chcem, vzťah s ňou si viem predstaviť ale desí ma predstava že som lesbička. Ešte aj keď mi nevydržal žiadny vzťah s chalanom ale to som už písala. Poraďte mi čo mám robiť.
Asi som sa zalubila do spoluziacky
lucia... ale otec to nemusi predsa vediet ;)
ale to bola len kamoskina vyhovorka :(
v stredu to dobre dopadlo pre Teba - ale pre ňu? Ak Ti záleží na nej záleží viac ako na sebe, tak budeš rešpektovať jej rozhodnutie. Nič sa ani nezačalo - lebo priznaj si, nachystala si na ňu pascu a to nebolo z Tvojej strany fér.
Tak v stredu to nakoniec dobre dopadlo. Keď sme boli pripité tak som ju začala bozkávať. Po chvíli sa odtiahla a spýtala sa ma čo robím. Povedala som jej čo k nej cítim a ona mi povedala že ma ľúbi a ďalej sme sa bozkávali až sme skončili v posteli. Do dnes bolo všetko v poriadku ale dnes ráno mi povedala aby sme ostali iba kamarátky. Vraj preto lebo sa bojí čo by jej povedal otec keby zistí že má niečo s babou. Vravela že priam neznáša homosexuálov. Neviem čo mám robiť nechcem na ňu tlačiť ale nechcem ani aby to skončilo pre takúto blbosť.
Tak viem že nemá nič proti homosexualným vzťahom. V stredu som sama doma tak by som ju zavolala ku mne spať a nachystam fľašu vína a keď by bola pripitá tak ju skúsim pobozkať. Keby niečo tak sa vyhovorím na alkohol.
lucia-tu by som bola velmi opatrna-aj my sa s naj. kamoskou na seba usmievame, navstevujeme sa u seba doma, vypusinkujeme sa a vystiskame, ked sa stretneme, ked niektoru nieco trapi, piseme si na koniec sms, ze sa lubime, ALE VYLUCNE Z KAMARATSKEHO HLADISKA!!! To, ze Ti nevysiel ani jeden vztah s chlapcom je v tomto veku normalne, chlapci su este myslienkovo zaostali, takze nelam nad nimi palicu a pockaj par rokov, alebo si najdi starsieho:O)))Podla mna sa len teraz pocas puberty hladas. Ak Ti to vrta v hlave, vyprovokuj debatu o vztahoch u rovnakych pohlavi a uvidis jej reakcie, ci je k tomu priklonena a ci by si to vedela predstavit...
skuste ist niekam, mierne sa opite a vtedy si dajte tu pusu. ak sa nieco udeje, na druhy den sa otom porozpravajte. aby si si nahodou nespravila nejaky trapas a este aj prisla o kamaratku, ktora ta lubi ako kamaratku a ty ju lubis ako dievca. je to rozdiel...
Len ja hned rozmyslam ze ak by som s nou nieco mala tak co na to povie rodina, kamarati atd. A najprv musim zistit ako mam povedat spoluziacke co k nej citim.
na tom nie je nic zle, mozno si bisexualka, mnohe zeny su bi a co na tom, nic, aj keby si bola lesbicka, si rovnako cenny clovek ako kazdy iny