Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Laska alebo kariera?

Príspevok v téme: Laska alebo kariera?
Ajisinka

Pekny vecer,
Mam 22, partner 25, Sme spolu 6rokov, Zial som v 9tyzdni tehotenstva- kedysi som bravala HAK ale lekar povedal ze bude dobra polrocna pauza a ta skoncila zial takto . Pred 3mesiacmi som dostala pracu snov perfektne financne ohodnotenu o ktoru by som nerada prisla, preto som uvazovala nad interupciou lenze partner to neche akceptovat povedal ze ak to podstupim tak ma opusti. Som zufala neviem ako dalej.

jeanny

myslim ze v tomto veku je uplne normalne ze uvazuje nad interupciou, ale samozrejme zas sa najde kopu moralistov ktori sa rozhodnu pre dieta miesto prace a potom sa stazuju aky je zivot tazky...
popravde ja by som sa asi na tvojom mieste rozhodla pre karieru...ale to je len moj nazor. podla mna je nezodpovedne priviest na svet neplanovane dieta pokial ho nevies zabezpecit, nemate prijem atd...bude ovela lepsie pre tvoje buduce deti ak teraz vezmes tuto pracu a v buducnosti sa mozte mat cela rodina podstatne lepsie, tomu dvojtyzdnovemu babu je to teraz aj tak jedno

Maoam

keby aj nie teraz, vycitky by prisli, mozno v 30ke, mozno neskor, ale oni pridu

niekedy v skrytej forme (depresie)

je to na nej, neodsudzujte ju, nepoznate vsetky okolnosti

0mega

Ajisinka

Peniaze z perfektne financne ohodnotenej prace nenahradia potomka, a ani nevymazu tie vycitky co mozno pridu.

Vezmi si to takto:

Budes mat prachov plnu neviemco.. A co potom? Dokedy si myslis ze ta to bude bavit si to uzivat? :)

Najskor som si myslel, ze "Téma: Laska alebo kariera?" bude nieco ze "ak zoberiem job, frajer ma opusti" ale nie ze "ale viete, sukala som bez HAK a mozem mat fajn pracu, ale ak ju zoberiem, priatel ma opusti, aha vlastne este som zabudla na to ze skocim na interupciu"

tak bude je ten nazov temy nepodareny, alebo je to bulvar (naviest co najviac ludi, i ked "interupcia alebo kariara" by priniesla viac ludi..

kazdopadne.. myslim si ze 22 rocnym ludom do ruk zapalky nepatria..

Moam BY mala pravdu, POKIAL BY v tom nehralo ulohu aj to chuda, ktore NIEKTO nezodpovedne priviedol na svet, vsak ze ?

Ale hod sem kolko by si zarabala v tej super praci, celkom ma to zaujima, za kolko su ludia ochotny zahodit svoje vlastne dieta. Nemyslim to v zlom, zaujima ma cifra, ved metafory su nanic, pre niekoho je super praca 500e, pre niekoho 5000e ..

Maoam

Ajisinka, nikto z prispievajucich nebude zit tvoj zivot, okrem teba. Iste ta niektori budu odsudzovat a budu pisat tak, akoby si bola posledna carodejnica, uz len upalit. Nech su prispevky akekolvek, TY sa musis rozhodnut, lebo je to tvoj zivot. V tvojom veku za takychto okolnosti je to dost tazke, ale da sa - ak mas podporu a pomoc. Prvorady je dobry partner, ktory chce dieta a aj teba a je schopny byt pri tebe cely ten cas. Nie kazdy 25rocny muz toto dokaze, ale ak tvoj priatel dieta chce, tak to je uzasne. Velmi dolezite su vase podmienky, v ktorych sa nachadzate, mate kde byvat, ma priatel pracu? Mas moznost ty aj pocas tehotenstva pracovat? Co rodicia, jeho rodicia? Ma vas kto pripadne este podporit? Ak je pomoc a podpora, da sa to zvladnut aj v tomto veku. Urcite ano. Ak mas moznost dietatko si nechat, NECHAJ SI HO.
Inak budes lutovat, ale neodsudim ta za to, ak si ho nechas vziat (len ty vies, preco). Ale ak mas moznost nechat si ho, nechaj si ho.