Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Laska alebo kariera?

Príspevok v téme: Laska alebo kariera?
Ajisinka

Pekny vecer,
Mam 22, partner 25, Sme spolu 6rokov, Zial som v 9tyzdni tehotenstva- kedysi som bravala HAK ale lekar povedal ze bude dobra polrocna pauza a ta skoncila zial takto . Pred 3mesiacmi som dostala pracu snov perfektne financne ohodnotenu o ktoru by som nerada prisla, preto som uvazovala nad interupciou lenze partner to neche akceptovat povedal ze ak to podstupim tak ma opusti. Som zufala neviem ako dalej.

lionesssssss

veves: ročná žena je pre teba stará ? ? ? ? :-O

omg, táto dnešná mládež...

btw, "svet" a krásy sveta sa dajú vidieť aj s dieťaťom, prípadne neskôr...

veves

nemozem zase vymyslat presne a hodnotove verne priklady, zas nekomplikujme si zivot moralnymi hodnotami az tak:)
mne sa zda este mlada aby si znicila takto zivot. boze ved tolko veci je na svete co este moze vidiet, zazit, zijeme len raz treba tu krasu vidiet, dieta moze mat ked bude stara, trebars tych 33 rokov ked bude mat.
potom bude kazdemu pit nervy ako mne kolegyne v praci ked rozpravaju iba o tom ake papucky kupili, kolko sa vykakal, kde je lacnejsia plienka a udalostou roka bude svadba praprabratranca kde sa oblecie ako stara matoha a dieta bude pritazou. ale to uz je moj osobny pohlad.
Ajisinka:potom napis ako si sa rozhodla. Nech uz je to akokolvek, vzdy budes mysliet na to druhe, ze co ak.

lionesssssss

veves : neviem, či si si to uvedomil/a, ale nový život=dieťa nie je to isté ak rozbitý nos, na ktorý ti pomôže operácia (tabletka, ako píšeš ty)...

veves

no praca neviem kde momentalne je ale urcite neni vo vacsine slovenskych regionove:))
sebecky nesebecky nazor, horekovat nepomoze,, moralizovat tiez nepomoze, aby sa nezblaznila treba chladny rozum. len mat dieta a nemat pracu - peniaze je trosku na prt:)
vycitat si to bude tak ci tak, nech sa rozhodne akokolvek, nech zvoli aspon mensie zlo.
ozaj a to ze pochybila neznamena ze ma za to niest dosledky ked su prostriedky na zmenu. to je ako keby vlastnou chybou padnes, rozbijes si nos ale nakolko je to tvoja chyba tak si nedas ja neviem tabletku, alebo nepojdes k lekarovi:)

katka...

veves, no to je dost sebecky nazor. Ak niekto ma sex, tak musi pocitat aj s nasledkami a nechat si zobrat dieta len kvoli praci, o ktoru moze hoc aj zajtra prist... Dnes pracu mas, zajtra nemusis. Ale dieta bude mat navzdy. Malo zien sa s tym dokaze vysporiadat tak lahko, ze jedno si dam zobrat, urobim si druhe ak nie adoptujem...nie je to take lahke ako si to napisala.

0mega

veves, ale praca tu bola tisice rokov a vzdy aj bude :) aj tie roboty bude treba zapinat a vypinat (pokial niekto nevynajde automaticke spinace) :D