Dobrý den!!
Máte už tento rok vybratú dovolenku kam pôjdete???Uprednosťňujete first moment alebo last minute????
Prosím o rady a príspevky!!
Voped Vďaka Silvia
Kam tento rok na dovolenku?
Mna caka v septembri Egypt.
Dajuska:A este ak mozem poradit cestovka alfatravel je super a velmi lacna.Ja som s nimi bola uz 2 krat.Teraz tam ma aj nejake last minute tak sa mrkni na ich stranku www.alfatravel.sk
My ideme do Bulharska - Primorsko.Pred rokom sme boli na Slnečnom Pobreží a bolo super.
Abstinent, zober si radsej koloidne striebro, to pracuje lepsie ako slivovicka. Par lyziciek denne a nemusis sa obavat ziadnej mikrobialnej nakazy
Sice nema to take postranne ucinky ako slivovicka, ktorym mnohi holduju....
Ahojte všetci! My sme sa s rodinkou vrátili v utorok z Egypta, 12 dní Hurghada, hotel Sea gull****. Môžem vrelo odporúčať, ale na last minute je to lepšie, zaplatíte aj o 7 000.-menej(my sme nepočkali a preplatili sme dosť peňazí). Určite si dajte all inclusive, hlavne kvôli nápojom (voda je dosť drahá). Odporúčam pribaliť si slivovičku na dezinfekciu!!!( a to som 99% abstinent!!!) Na fakultatívne výlety je lepšie ísť v zime, my sme zažili Luxor a Karnak v 56°C teplách a poviem vám, nikdy viac! Ale more, potápanie, služby na super úrovni. Ak to pôjde, na rok sa tam určite vyberieme znova! Všetkým, ktorí ešte len pocestujú na dovolenku, želám šťastný návrat domov!
Tak ten pas by som si urcite zobrala. Alebo zavolaj na letisko.Uz toho casu moc nemas.
agina
no my ideme letecky