Dobrý den!!
Máte už tento rok vybratú dovolenku kam pôjdete???Uprednosťňujete first moment alebo last minute????
Prosím o rady a príspevky!!
Voped Vďaka Silvia
Kam tento rok na dovolenku?
zabudla som podotknut - ak ides letecky. Ak idete autom, staci ti obciansky.
Potrebujes pas, ja som sa na to pytala.
no my chceme ist s priatelom na dovolenku lepsie povedane spoznavaci zajazd do Talianska do Benátok,ale stale riesime ci potrebujeme alebo nepotrebujeme cestovny pas.Ani v cestovkach mi nedali jednoznacne info. tak nevieme.Mame este cas do augusta, tak musim niekde 100% zistit ci tam pas potrebujeme.
ja som Bulharsko pochodila,najskaredsie bolo v Careve,hotel katastrofa ani mesto nic moc..najkrajsie bolo v Kitene,velmi pekne mesteco aj plaz ok..bola som este v Burgase a Primorsku,taky zlaty stred...krasnu dovo vsetkym
My ideme s manzelom na taku oneskorenu svadobnu cestu do Egypta, 7.9.2007
Tak si pozrite recenziu na ten hotel Vedren v Kraneve,ktory sa tu propagoval ako "dobry a pekny".
nemozem nic povedat len suhlasit s ANYROU :) anyra vy ste tam boli ako??busom???alebo vlastnou dopravou???
no ja som to uz tu spominala ze my sme boli v Kraneve , to je od zlatych pieskov cca 20 km, takze aj tam to musi byt pekne, na zlatych pieskoch je aj Aquapark ktory je super...a aj tie hotely su tam pekne...ubytovany sme tam zial neboli lebo zlate piesky patria medzi najdrahsie casti bulharska...ak chces ozvy sa mi na email: ivanocka331@azet.sk a mozem ti aj poslat nejake fotky...