Dobrý den!!
Máte už tento rok vybratú dovolenku kam pôjdete???Uprednosťňujete first moment alebo last minute????
Prosím o rady a príspevky!!
Voped Vďaka Silvia
Kam tento rok na dovolenku?
Ahojte, ja som bola pred par rokmi v Primorsku. Asi sa to tam od vtedy kus zmenilo, ale bolo to tam super. Su tam 2 plaze, jedna je pokojna a na druhej su obrovske vlny, takze si kazdy najde to svoje. A su tam aj ceske restiky, s dobrymi cenami, takze ja mozem len odporucat. A este je odtial pekna prechadzka do Kitenu po plazi a tam je tiez pekne. Urcite skuste :o). Inak sever je pekny, ale strasne drahy. A zbytocne...
no silvias,ma to potesilo.My sme tam boli 2x ob-rok,prva raz som sa vyhadzala len ja,druhy raz aj dcera a svagrina.Vyzeralo to ako potnicky avyhadzovalo sa to zrkadlovo na tele.Takze zrejme bordel v piesku.Inak tam bolo super, ale uz sa tam bojim ist
aj aj som chcela ist busom,ale odradilo ma tych 24 hodin v nom.na to sa uz necitim
Ja som bola minuly rok v Kraneve(blizko Zlatych Pieskov)v Bulharsku...more bolo pekne a ceny boli v pohode, nieco lacnejsie ako u nas alebo rovnake...nnechcem tu robit reklamu ale my sme boli s cestovkou www.zmplintour.sk a ubytovanie sme mali vo Vilkach Iskar..bolo super az na to dlhe cestovanie busom...
PANIKA moja kamáratka mala tiež také červené vyrážky po celom tele,ale potom jej to zišlo,ale podľa mňa to bolo z vody lebo v Bibione tiež vypúšťajú boredel do vody viem lebo som to vydela ako lode vypúšťajú výkali a ľudi sa potom išli kúpať a toaletné papiere plávali po celom pobrežííííííí.No bolo to hrozné aj to sa stáva!!
prave som to nalistovala - iLv je cca 20Sk(ceny v restike kava 0,5Lv,tvrdy alkohol 0.7Lv,hranolky1Lv,vewlka palacinka1Lv,kebab 2Lv,hlavne jedlo od 2,5-6Lv).No neviem, kamoska z tej cestovky mi povedala,ze kedze budem byvat nad potravinami,neoplati sa mo doplatit si tu ani ranajky
Ta oblast sa vola PRIMORSKO (este su aj ine v ponuke cestoviek).Neviem to z vlastnej skusenosti,len od znamych a kamosky,co ma cestovku zameranu na bulharsko.Ja to idem tento rok skusit tam.A aj podla katalogov to vyzera fajn,je tam denny aj nocny zivot,aquapark.Co sa tyka Talianska,chodievali sme do Bibione,ale tam sa nam rozvinula nejaka divna alergia(cele sme boli vyhadzane) a doteraz nevieme,ci to bolo zo slknka alebo nieco z piesku
v bulharsku je vraj super Primorsko.A ceny su tam nizsie ako u nas.