Transplantácia vlasov

Príspevok v téme: Transplantácia vlasov
lovedays

tak na úvod, koľko stojí taká transplantácia vlasov? mám záujem, hoc nemám nejako extra riedke vlasy, ale chcela by som si tým opticky znížiť čelo, ktoré mám až nápadito vysoké. Dá sa niečo také spraviť? úplne na vrchu čela, kde už začínajú moje vlasy, by sa preniesli vlasové transplantáty a vznikli by tam nové vlasy, tým by som opticky zakryla vysoké čelo?

achochuch

To co chces je somarina. Vidiet, ze nevies co su skutocne problemy. Tvoj problem sa da vyriesit jednoduchym a hlavne vhodnym strihom vlasov a zmenou ucesu. A budes mat po probleme.

Ja mam s vlasmi horsie problemy. Ze mi na istych miestach vidiet az lysinky (miesta bez vlasov). Bola som s tym na renomovanej klinike, chcela som to riesit plastikou (zo zatylia preniest vlasove cibulky na tie lysinky). Malo to stat priblizne od 1500e do 2000e (cena zavisi od toho kolko ti tych vlasovych cibuliek transplantuju na zelane miesto a podobne). Napokon mi to nerobili. Nie u kazdeho je to totiz mozne. Zial. A vraj ak by som mala dieta budem na tom este horsie. U mna by to bolo bezpredmetne preto, ze to mam rodove a este kvoli hormonom, mam prevahu muzskych hormonov. Ak si myslis ze som dajaka muzatka kvoli tym hormonom tak je to blbost. Som praveze az privelmi zenska, postava latino, krv a mlieko, vacsie prsia, aj vlasy mam dlhe..tie hormony citim mozno iba ak v tom, ze mam oproti vacsine zien vacsi sex.apetit, soferujem ako muz a tak. Takze vyhladaj dobreho kadernika co ti poradi a vhodnym strihom vlasov to vyriesite. Existuje aj specialny program. Das si tam profilovu fotku a mozes si cez to skusat rozne strihy ucesy farby vlasov. Takto aj sama budes vopred vidiet akoby ti co pristalo. Maj sa